Sada je: 12 ruj 2026, 19:40.
Moderator/ica: nadicab

I to mi je prijeko potrebno zadnje vrijeme - obilazim doktore, ali za cudo, nije za Ainu, nego za sebe - lupila sam se sakom u nos dok sam palila kosilicu i slomila si nos na dva komada. Nos bolan, natecen, izravnavali mi ga na zivo meso dok sam vristala a od MM ni trunke utjeha jer je on kao mlad slomio nos 3 puta, pa sto, nije nista strasno bilo koliko se sjeca... A aina me se boji, ne prepoznaje mi lice, i nece dojiti... Pa sam dosla traziti utjehu na forumu 

aina je napisao/la:Nikad vise svekrvi necu kositi vrt, kao da nema sina. A moj vrt cu kositi kada vise ne budem imala muza

Naravno i svima ostalima koji su ovu krasnu pricu ucinili mogucom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idemo za vama,sljedece godine i nas ceka odgoda i sve ovo kaj su Dinka i Irena prosla.
svima 

i bravo njegovi roditelji 
nadicab je napisao/la:Znači, za proslave se ide Ireni? OK; da znamo se i mi naručiti na tulum kod Irene kada završi škola,

Aini je sada 7 mj i izasao joj je prvi zubic! Donji prijedni i mogu reci da je ostar kao britva, bas sam se iznenadila. Takoder, novo kod nas je to sto je zadnjih 4 dana naucila sjediti. To je ludnica, mase rukama i vristi u sjedecem polozaju, veliko je to njoj otkrice i jako je sretna! Ali to sada sve komplicira jer nije vise zadovoljno igrati se na podu sama, hoce non stop da netko sjedi s njom da se osjeca vazna
Pa ne stignem vise nista raditi, prije sam mogla barem sat vremena piskarat na kompu prije nego sto bi joj igracke na podu dosadile.

cestitke cijeloj obitelji na ovakvom uspjehu.

)... nece ni pomirisati meso ako nije pohano, tako da sve pohamo ili spohamo komadic pa mu u to pohano ubacujemo sto imamo taj dan na meniju (zezali smo se da cemo mu jednom i neko voce spohati, jerbo ni to nece ni primirisati - jede i dalje samo vocne hipp kasice ili ako je voce u nekoj piti ili strudli)... mlijeko pije samo sa nesquick zitnim pahuljicama... jogurt ne zeli ni pod razno... 

, svi po redu!
i sada mi je Denis bez osnovnog oruđa za učenjeNatrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.