link
Sada je: 13 srp 2026, 13:47.
Moderator/ica: Diami
Diami je napisao/la:Ja imam sreće donekle - radim u kiki, pa sam se lijepo uputila s mužem na baby odjel i zagnjavila kolegice-prodavačice da mi savjetuju što bi po njihovom iskustvu (prodaja, reklamacije, pritužbe, komentari i dojmovi sa školovanja) bilo dobro i praktično uzeti. Uglavnom, mislim da ćemo i mi uzeti Peg Perego Pramette - dakle ona koja se mogu kad je beba mala staviti tako da je okrenuta prema mami, a kad naraste - okrenu se prema naprijed.

ali meni je kosara fenomenalna, jos je koristim, ovih dana cu morati preci na sportski dio, ali jos ne zelim....

SanjaMK je napisao/la:i ja sam dosla nesto pitati. Kosaru cu posuditi od prijeteljice. Ali ta se moze staviti samo na prednjem sedistu gdje je bebina glava prema vetrobranu a noge prema zadnjem djelu auta. On je tako vozila u njemackoj, kaze da je suglasno pravilima i da je beba apsolutno bezbedna. Ali sta vi mislite. A kako sam ja dosta neupucena, moram pitati vas?

ali ne bi htjela da moram kupovati zasebno i kolica i košaru a autosjedalicu sam dobila pa mi 3u1 nije potrebno.Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.