Sada je: 30 kol 2026, 18:33.
Moderator/ica: Diami
Ina66 je napisao/la:još sam nešto htjela dodati - kad sam radila sebi platnene uloške, palo mi je na pamet da bih mogla napraviti i krpice za pranje guze (imam doma tooonu flanela, šteta da stoji)
tako da me to čeka ovih dana - sve izrezati i odnijeti mami na rubljenje (ona ima endlericu)
Anđela je napisao/la:Zanima me di kupujete jednokratne gaćice i jednokratne presvlake za bebe (ono što se stavi ispod bebe za preslačit)?
Prvi porod sam nosila gaćice od kuće i pošto smo bili 12 dana u bolnici slala gaćice sveki doma na pranje![]()
a sad je još lito pa to će smrdit strašno a nisam nigdi vidila jednokratne gaćice?!?!

može neki mali hint o veličinama. otprilike od koliko do koliko mjeseci se nosi koji broj. znam da je individualno ali neki prosjek čisto da steknem dojam.
silki je napisao/la:zaboravih prijaviti da sam kupila gazu.
u nami na kvatriću.1 m guste gaze je 8 kn.
za početak sam uzela 10 metara pa ću nadokupit ako će faliti.
ima za kupit i tetre na metre. ovo mi super zvuči
Ina66 je napisao/la:veličina ti ovisi o tome za što ih misliš koristiti. ja sam tanke gazice upotrebljavala uglavnom za brisanje lica kad bi bljuckale i tada ti je veličina 40x40 dovoljna
20-40 komada tetra pelena ili gazica- one su visenamjenske
i shvatila da si jednom prilikom napisala da gazice treba prošiti na duplo dakle mogla bi raditi jednu veličinu 25x25, a druge 50x50. mislim da joj to neće biti problem. a imam te gaze doma stvarno hrpu. ja sam prvo odvojila oko 5m ali mogla bi i više..
Kupila sam već i škarice za nokte, četkicu i češalj u kompletu. Zaboravila sam jednokratne gaćice, ali imam još vremena srećom.silki je napisao/la:ja sam za doriana koristila vatu i vodu.
sad u dm-u ima nekih k'o prešanih vatica koje nisu skupe i super su za malo dupence. koristi ih tara za malog.
ja ću najvjerovatnije to.

Ina66 je napisao/la:piše REINIGUNGS WATTEPADS i čudi me da ih nemaju
na sličici ti je to drugi proizvod slijeva
silki je napisao/la:Ina66 je napisao/la:piše REINIGUNGS WATTEPADS i čudi me da ih nemaju
to je to.

Ina66 je napisao/la:piše REINIGUNGS WATTEPADS i čudi me da ih nemaju

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.