Ajme, ovdje sam se i ja prije par mjeseci načitavala i strahovala kako ću, šta ću. pa sad malo mogu i ja pametovat.
Jastuk smo koristili skroz kratko, i to uglavnom kad bi doošli svekiji ili moji, pa se bojali maloga primit bez jastuka jer im je bio presitn (a on 4200).Ali, susjeda svoju malu od četiri mjeseca još uvijek stvalja unutra kad ide u šetnju! Mala u jastuk, jastuk u kolica (on je jako sitna beba). Ljetos ju je stvaljal na taj jastuk pa u kolica, jer su kolica ful niska. ona kaže da se njoj jastuk definitivno isplatio
Kupila sam još u trudnoći par benkica, kad sam mu to prvi put probala obuć, zavezat...odustala sam skroz. odustala sam i od onih bodića na preklop i kopčanje, najpraktičniji su mi bili ono koji odmah idu preko glave, iako si to nisam prije mislila..mislim, krhka beba, kako ću joj to na glavu navuć..sve se brzo nauči.
Nas su spasili bodiji iz Getroa, ne bi vjerovali -jeftini, a dobri, pamučni i dosta rastezljivi.
Madrac smo kupili Hespov, mi zadovoljni, koštao je s popustom na gotovinu oko 250kn.Ima na Velesajmu i u Merctoneu.
Za izdajalicu se slažem da ne treba odmah..ja sam je imala od početka i stvarno mi je trebala kad sam dobila mastitis, ali ne da mi nije pomola nego sam si s njom nabilAa i hematom oko bradavice, pa je bol bila još gora i nepodnošljivija. u par navrata kasnije sam pokušala izdajati - minimalne količine, mali ionak neće bocu, a ni žlica mu nije draga. bolje mi ide ručno (nije ni to nešto), ali sam od izdajanja u potpunosti odustala, mali ide svuda sa mnom , a i cica ide sa mnom pa smo svi sretni.
sad sam mišljenja da od opreme treba obavezno imati kolica, kinderbet ili gdje već bebe spavaju (moj, doduše, najviše spava s nama..) i AS, naravno i nešto robice. Sve ostalo se može kupiti i kasnije....