Sada je: 13 srp 2026, 11:18.
Moderator/ica: Diami

mamaDEA je napisao/la:Krumpirić, riječi ti se pozlatile! Nemam povjest predmenstrualnog krvarenja.
Ali kod mene to sa grudima je nevjerojatno. Od kraja jedne menge do početka druge (unazad par mjeseci) meni su cice ko tempirane bombe. Više nemam iscjedak po kojem sam znala kad ovuliram, tak da je meni sada nemoguće odrediti ovulaciju. I skartio mi se ciklus.
Koliko ti je dugo trajalo implatacijsko?
Jel bi bilo pametno već sada otići ginekologu?

mamaDEA je napisao/la:MA imaš prav, otići ću, ali poslije vikenda jer mi se setra udaje u subotu pa jednostavno prije ne stignem.
Dosadna sam, ali još mi reci kad si točno napravila test?

mamaDEA je napisao/la:Danas mi je točno 14. dan od oplodnje (po mojoj računici) i zato odoh u apoteku po test. Htjela bi svakako znati prije vikenda da znam mogu li ili ne lokati u svatovima![]()
Hvala krumpirić, puno!
Hoću i tebe češće viđati na ovom pf?

mamaDEA je napisao/la:nisam ni morala, procurila na veliko noćas

eli je napisao/la:bit će drugi put.
inače, implantacija se dešava puno ranije. mislim od drugog do petog dana od ovulacije. ispravite me ako sam pogriješila.

thalia je napisao/la:sad me pere ono: prestara sam i neću moć zatrudnit i sve to tako.
ivana7997 je napisao/la:... ali eto, mozda ti nadjes nesto slicno sto ce tebi pomoci. od srca ti to zelim

eli je napisao/la:cure, ako vam se stvarno žuri, odite na folikulometriju par puta u toku mjeseca i odnose tempirajte pred/na ovulaciju, najbolje svaki drugi dan.

eli je napisao/la:to je ultrazvučno praćenje ovulacije, da se ne iscrpite cijeli mjesec svaki drugi dan.
oko 10tog dana odeš giniću, on ti napravi uzv i kaže kad bi otprilike mogla ovulacija i naruči te da za par dana dođeš opet na uzv, pa ako nije još ovulacija, naruči te za još par dana. bezbolno.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.