Mi smo radili svašta
Radili smo od tijesta razne obilke koje smo bojali.
Pahuljice - izrezala sam im od papira pa su oni bojali temperom.
Druga varijanta je da smo na štapiće za ražnjiće naboli kokice (kokice moraju odstajati, inače pucaju) i po 3 štapića spojili i napravili zvijezdu. Od kartona smo napravili i oblak, na karton isto zaljepili kokice i onda sa špagicama zavezali na razne dužine te pahuljice od kokica (jesam objasnila

).
Tako smo slično napravili i oblak od vate pa pustili kuglice da vise.
Ideja je sa ove stranice, samo malo modificirana (umjesto kišnih kapi vezali smo kuglice za bor)
http://www.vilibald.com/index.php?optio ... Itemid=121.
Radiili smo i snjegoviće - od dvije kuglice stiropora koje smo spojili pa ih premazali drvofixom i umaljali u kokosovo brašno - od papra u zrnu napravili oči, usta, gumbe...
Slično smo napravili i Djeda mraza - kuglica od stiropora na šišarku, a oni su šišarku (ljuskice) obojali crvenom bojom - kapica je od kolaža i vate, brada od vate.
Kuglice smo napravili na 2 načina - balon se omota vunom (ali onako da ima rupe, ne cijeli) pa se sve skupa umoči u štirku i pusti da se osuši. Na kraju se balon probuši i izvuče, ostane kuglica od vune (može i špaga).
drugi način je da smo kaširali balone i onda poprskali sa zlatnim sprejem, a neke premazali bjelanjkom i umočili u kristalni bijeli šećer - kad se osuše jako su efektni.
Svjećnjake isto tako smo napravili od jabuke - izdubili jabuku sa gornje strane tako da u nju stane lučica i jabuku umaljali u bjelanjak pa u šećer - isto super izgleda.
Napravili smo i puuuno različitih čestitki - od kolaža, salveta, čupave žice i dugmeta... a najdraža mi je Matijina - on je bojalo temperom pa bi preko toga posuli zlatne šljokice.
Eto... za sada smo to napravili

Dva puta editirala zbog pravopisa