Sada je: 25 ruj 2026, 00:53.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

u skoli smo imali predmet pedijatrija. i u toj knjizi pise da se kravlje mlijeko moze davati od navrsenih 1 god zivota. a zasto mislis da se ne smije dati.

U svakom slučaju zanimalo me kako to uopće ide nakon adaptiranog tj.šta se uvodi i kojim redom.DAnas sam slučajno upala u raspravu sa nutricionisticom za dječje vrtiće i ona mi je rekla između ostalog da velika većina ljudi grješi s prehranom djece(u stilu "najbolje da mama sama odluči,pa imamo primjere kako mama hrani i nutka 8-mjesečno dijete "smokijem")i da bi bilo najbolje nakon adaptiranog kreniti sa razrijeđenim punomasnim mlijekom.Pitanje sam postavila jer mu želim sačuvati želudac šta je duže moguće pa me zanimalo kako ide to uvođenje....Punp hvala svima na odgovorima....pozdrav i poljubac svim mališima

hm,neznam ni ja
ako se već ne može čekati do godinu i pol, dvije

Bessa je napisao/la:Koj bi mogao biti razlog da se ne može čekati do 1,5g?

hud-hud je napisao/la:Sto se tice doktora,oni imaju svaki svoje misljenje.

?! Meni je takav ignorantski stav u kojem se igras s buducnoscu svog vlastitog dijeteta totalno neshvatljiv.
. davali smo mu u početku 1/3 mlijeka 2/3 vode i iz tjedna u tjeda smo vodu smanjivali. trenutno smo na 140ml mlijeka i 60ml vode.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.