Imam gužvu ovih dana pa jedva ulovim vremena da virnem na forum
Dakle ovak,
test je bio iscrpljujući, sastojao se od četiri dijela. Prvo, test inteligencije (slično kao na vozačkom), zatim veeeeliki test ličnosti, ima oko 570 pitanja ili tvdnji na koje treba odgovoriti s točno-netočno. Ako i želiš muljati, teško da ćeš uspjeti jer su pitanja tako pomiješana i tako postavljena da (čini mi se) jedino se može vidjeti koliko smo iskreni. Hrpa pitanja o tome vidim li ili/i čujem nešto dok sam sama. Jesam li razmišljala o samoubojstvu, o ovisnostima i alkoholu i sl.
Zatim ima mnogo pitanja koja se tiču odnosa s ljudima itd.
Mene je strah da sam možda i nesvjesno isfrizirala neke odgovore kako bih se prikazala boljom, no vjerujem da nitko nije siguran u sebe nakon testa.
Dalje ide test u kojem treba izabrati od dva pridjeva onaj koji te bliže opisuje, napisano je desetak pridjeva i svo su kombinirani pa ti se opet čini kako više ne možeš gledati u to i zaokružuješ po nahođenju što ti se čini bližim.
Na kraju je dopunjavanje rečenica (tipa: Nikad nisam...., Žao mi je što..., Moj otac i ja...., Da sam ponovo dijete...).
Uglavnom, nije teško, ali je iscrpljujuće. Zanimljivo je da je MM dopisao vrlo s lične rečenice

.
On je bio opušteniji pa se na kraju i šalio, dopisao je u rečenicu da je umoran, iscrpljen od testova i sl.
Slijedi nam individualni razgovor s psih. za mjesec dana, a poslije toga (valjda tek u prvom) rješenje.
Pitajte ako vas još nešto zanima, samo ja odsad odgovaram samo s točno/netočno