Sada je: 06 svi 2026, 07:20.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
, dobro da blizići još ne biraju sami poklone 

još da ubacim vulkančinu, morala bi lebdit po sobi, a to ne mogu, dakle, sa gormitima smo završili za ovu godinu!
.

...Imam Magora!!! 
Maka80 je napisao/la:Evo drage moje da se ne mučite informacije iz prve ruke. Sve u o2p dučanima.![]()
Otok Gorm ima i cijena mu je 299kn![]()
Orlov vrh ima i cijena 79 kn![]()
Morska špilja ima i cijena 79 kn![]()
A što se ostalih stvari tiće za sada nema mislim na Vulkansku planinu i Šumsko utočište.![]()
Neznam da li sam vam olakšala ili ne ali iskreno se nadam da sam pomogla barem nekako.
Lijepi pozdrav od jednetete koja je svaki dan sa Gormitima![]()
![]()
Ako bilo šta trebate slobodno se obratite i ako mogu pomoći

palunkica je napisao/la:A da li prije Božića dolaze Vulkanska planina i Šumsko Utočište???

Evo valjda prvi put sama sebe kvotamCurke ja sam uvjerena da sam na Forumu vidjela da se negdje razmjenjuju duplići gormita i sad nikako da nađem taj topić

zbilja sam prava plavuša

.
. I tako smo otisli do kioska, kupili jednog Gormita, s kojim se igrao tocno 5 minuta i sad lezi na stolicu u dnevnom boravku. U vrtic ga nece nositi jer on nista ne zeli nositi u vrtic, pa se toplo nadam da je njegova radoznalost i zelja za Gormitima gotova. 

Ako ste mazohisti, ja to gledam već sat vremena i šizim koliko je grozno 
Anamija je napisao/la:Ja sam u petak isla u Skrinjicu naci te Gormite za sina od moje sestricne kojemu je sutra rodendan. Bila su ravno 2 paketa gormita onih sto ih ima tri u kutiji pa je jedan sakriven, jedan orlov vrh (cini mi se da se to tako zove) dva paketa morske zmije i jedan otok.![]()
Kaze mi zena- dobro ste nasli, to ce vam za iducih pola sata biti rasprodano

palunkica je napisao/la:Ja sam jučer oglasila dva duplića, preporučam se za svaku moguću zamjenu.
Na kioscima Tiska su 14,99 u Mulleru su 14 (vrećice), mi imamo 3x komplet po 4 komada (jedan skriveni). Sad moram negdje nabaviti Otok Gorm za Božić.
Kažu mi tete u Mulleru da nevjerojatno idu, da ih ne mogu naručiti koliko se traže.
Dakle, i ovdje se prijavljujem za dupliće. :bye

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.