Kod nas napokon neki pozitivni predznaci. Još se ne usudim vjerovati da je to konačni preokret na pozitivnu stranu, ali se veselim i ovim sitnim pomacima.
Dakle, danas smo prvi put imali senfasto žutu kakicu bez imalo zelenog! i maleni danas doji na dva sata skoro cijeli dan, sam od sebe. Skužila sam kako plače kad ga muče grčevi i tada više niti ne nudim sisu, jer je tada ili niti ne prihvati ili samo prihvaća i pušta, bez pravog cicanja, dakle samo nadražuje bradavice bespotrebno. Smiri se i bez cice nosanjem i čim ga grčevi prođu.
Druga stvar je promjena taktike sa šeširićima. Još ih ne mogu skroz izbaciti, ali ih sada drugačije koristim. Bolan početak podoja ide sa šeširićem, a onda ga prvom prilikom izbacim. Najbolje je kad imamo dugi podoj, jer onda većinu podoja budemo bez šeširića. Kod kraćih je teže. Uglavnom, mislim si da će tako lakše do masnijeg mlijeka koje ionako ide kasnije u podoju.
Ne znam još hoće li i danas biti potrebe za nadohranom, ali se neću toliko opterećivati - ako nam to može pomoći da izguramo, neka je. Pokušati ćemo bez, pa ćemo vidjeti.
E da, jesu li male grudice u inače tekućoj kakici normalne? Tak je bilo i kod zelenih, a i u ovoj senfastoj.