nemojte spricati tekucim deterdjentom, moze se to skoriti u peleni pa ce biti puno teze za ispiranje, pa moze iritirati kozu, a i pelene ce postati krute... ja, zapravo, iz istog razloga ne pomisljam ni na trljanje sapunom. pokakane odmah dobro isperem vodom, ocijedim i bacim u kantu. prvih 6 mjeseci nismo imali mrlja na pelenama - ako bi nesto i malo i ostalo nakon pranja, nestalo bi nakon susenja na suncu. od pocetka dohrane sunce vise ne izbljedjuje te mrlje, ali meni one bas i ne smetaju

. ako mi (a to je jako rijetko) zasmeta, operem na 90 - one koje se smiju tako prati, pa bude malo bolje.
cajevac isto nije neophodan, ja ga koristim jedino ako se osjeti kakav 'miris' iz kante s pelenama (koja stalno stoji otklopljena).
maksimalno sam pojednostavnila stvar... a kad se samo sjetim da sam kcerine prve platnene cesto znala opeglat, tako su mi bile ljepse

krumpiricu - i ja imam hrpu tetri, i jako su mi drage kao podebljanje za pelene.

zapravo, uz kupovne pelene nisam uzela niti jedan dodatni ulozak (osim ako bi dolazili s pelenom). ali sve nase su tetre tanje (glatke, bez onog 'karo uzorka' u tkanju) i te nisu predebele kad se sloze na potrebnu velicinu. a ako imas one debele, mozda ih mozes prepoloviti.
arkana - dobrodosla

, i ja se sjecam da si se vec javljala na neki platneni topic. znala sam da ces se pojaviti ovdje