Sada je: 03 svi 2026, 02:04.
Moderator/ica: nadicab

Anni je napisao/la:udio glutena , mlijeka cak i secera ne trebaju navodno navesti na pakovanju ako je ispod 10 posto... stvarno deprimirajuce.

stray_cat je napisao/la:la luna, di ti zivis?
ja sam u nizozemskoj (zato i pitam) i AH ducani imaju po novom tonu proizoda gluten free, lactose free
pastete mozes rasiti sama, nadji bio mesnicu i njih takodjer mozes pitati sto je cisto.
nasi klinci ne bi smjeli nista iz konzerve jer dio metala iz konzerve udje u hranu (sa naglaskom na aluminij)
isto tako trebate voditi racuna u kakvom sudju spremate hranu. teflon tave, aluminijske tave ne bi se smejle koristiti. jedino inox i staklo. za glinu zapravo nemam pojma, ja je ne koristim
da li neko ima vise informacija zasto nasi klinci ne smiju zelatinu od zivotinjskih kostiju nego samo agar agar (alge)

marijanama je napisao/la:Daj la luna baciti ćeš me u totalnu depresiju, ja klincu dajem 1x tjedno ribu, naša jadranska riba je zdrava. Kuham na AMC suđu u tu sam bar mirna.

la_luna je napisao/la:Uh moj bas najvise voli losos

marijanama je napisao/la:la_luna je napisao/la:Uh moj bas najvise voli losos
E zato cure moje bacite se na našu domaću jadransku ribu.

marijanama je napisao/la:jel klub ima članarinu?

marijanama je napisao/la:Niste baš jeftini, jer kila dobre ribe je oko 150 kunA, to tije 300 kuna, skoro 50 eura, pa ti vidi.
Napiši taj recept s bademova brašna!!!!!!!

Anni je napisao/la:cure , ja bila sa sinom na montessori terapiji.
Koej recepte Luna bi htjela= ja radim kruh i muffinse( improviziram.
Pozdrav

MBee je napisao/la:Ja bih tako rado putovala...ja se nikako nisam navikla na hranu u Nizozemskoj i slano-slatke kombinacije.

stray_cat je napisao/la:@marijanama od pretraga krvi nismo radili nista jer to smatram za attack na energetske tokove u tijelu i dok zivot nije direktno ugrozen ja ne dozovoljavam pretrage krvi
iz urina smo odradili peptide (casein i gluten)
na njemu se ne vidi nikakava reakcija na hranu pa mi je to argument vise da ne vadimo krv
@MBee ja uopce ne jedem meso i povraca mi se kad ih vidim kako zvacu haringe, premda nasi ljudi koji su probali veli da po okusu podsjeca na usoljene srdelice
oce li neko skoro dolazit prema nama da nas malo podsjetite
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju.