Sada je: 21 tra 2026, 13:09.
Moderator/ica: Diami

Snježa je napisao/la:A jeste vidjele onu podlogu za presvalaćenje što se stavi na krevetić?
Meni to izgleda praktično, pogotovo u spavaćoj
onako ko sa komode ali sam ju stavila popreko na kinderbet i savrseno prakticno mi je,jer nemam mjesta za komodicu a bebac je jos jako mali pa mu ne smeta sto mu drzim tu dasku nad kreveticem stalno,kasnje cu je samo spustit pored i dic kad ce mi trebat 

Balulalow je napisao/la:ZT na koji princip radi vas aspirator? Nas se prikopca na usisavac - kad to kazem ljudima, ostanu![]()
![]()

više vidi van

ali me zanima da li se krevetić spušta tek kad počne sjediti ili kad se počne okretati ili kad?silki je napisao/la:ovisi kakv ti je madrac.
ako je deblji kao moj ubrzo ću morati spustiti.
vidjet ćeš kad se počne okretati i rotirati po kinderbetu. nema baš nekih pravila jer je svaki klinac drugačiji.

novorođenčad uglavnom možeš ušuškati pod dekice, poplune

. onda sam dodala još jednu dekicu i bilo ok ali je bilo toliko slojeva na njemu da smo sve maknuli i stavili samo poplun. sad je super 
snowwhite je napisao/la:ja sam se na kraju odlučila za poplun iz razloga što je maksu ful bilo hladno. temperatura nam je preporučenih 21-22 i on u jastuku, obučen u duple duge rukave i pokriven dekicom, a rukice hladne.. onda sam dodala još jednu dekicu i bilo ok ali je bilo toliko slojeva na njemu da smo sve maknuli i stavili samo poplun. sad je super
pocinila sam je i ja. bebe imaju losu perifernu cirkulaciju iz vise razlogai to nije pokazatelj da li im je hladno. provjerava se na bazi vrata, otraga ispod kose ili na trbuscicu.

Da se na vratu provjerava da li je bebi hladno ili ne?

Zwerka je napisao/la:Likica, kak to misliš na bazi vrata? Da se na vratu provjerava da li je bebi hladno ili ne?
Pitam jer to još nisam čula.
Ja budem isto u sobi održavala oko 22 stupnja i mislim malog obući u body dugih rukava, pidžamicu, metnut ga u vreću i eventualno pokrit dekicom i stvarno mislim da mu ne bi trebalo biti hladno.
Imam i poplun, ali ga nikako neću koristiti.

ja sam se na kraju odlučila za poplun iz razloga što je maksu ful bilo hladno. temperatura nam je preporučenih 21-22 i on u jastuku, obučen u duple duge rukave i pokriven dekicom, a rukice hladne. . onda sam dodala još jednu dekicu i bilo ok ali je bilo toliko slojeva na njemu da smo sve maknuli i stavili samo poplun. sad je super

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.