Sada je: 21 tra 2026, 18:55.

Zasto se neki topici zakljucavaju...

Pitajte moderatore i administratore o radu foruma, prijavite smetnje, naučite kako se služiti forumom, testirajte svoje nove forumske vjestine...

Re: Zasto se neki topici zakljucavaju...

PostPostao/la mamainana » 20 sij 2009, 14:06

Ciara je napisao/la:
guljka je napisao/la: A tako je jednom propao i Babinjak.

e to je bila moja poanta svega

babinjak je propao malo drugačije od toga,

ali ne želim uopće u to ulaziti
mamainana
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la eli » 20 sij 2009, 14:08

zelene i crvene, molim konkretan odgovor na moje pitanje. hvala! :srca
eli
Sveta krava

PostPostao/la Ciara » 20 sij 2009, 14:08

mamainana je napisao/la:
Ciara je napisao/la:
guljka je napisao/la: A tako je jednom propao i Babinjak.

e to je bila moja poanta svega

babinjak je propao malo drugačije od toga,

ali ne želim uopće u to ulaziti

ne želiš ali sigurno hoćeš
Ciara
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la dunja » 20 sij 2009, 14:10

eli je napisao/la:
Žena mi je rekla zašto je banana, zar zabrana vrijedi i na ostalim portalima?!

zar bananje i njegovo obrazloženje ne ide putem pp-a od strane adminica prema članici i kao takvo (pp) zabranjeno je te info prenositi dalje? :conf

eli u pravu si, to ide na pp
i naravno da je zabranjeno prenositi pp-ov dalje
dunja
most

PostPostao/la IvaV » 20 sij 2009, 14:11

A i cinjenica da Martina okolo po FB i preko pp-a obavjestava svoje prjateljice tocno u detalje o onome sto se dogodila na zatvorenom pdf-u, govori jako puno o njoj i postivanju forumskih pravila...

I jos nesto, unatoc svoj pljuvazi po moderatorima na ovom topicu i npr. nekim insinuacijima da ne znamo razmisljati svojom glavom...nitko od moderatorica osim mene nije bio upleten, vec su meni i drugoj curi samo pruzile iznimnu podrsku u teskoj i mucnoj situaciji. I hvala im na tome :kiss
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

PostPostao/la martina123 » 20 sij 2009, 14:12

Dunja... da ispravim krivi navod, nisam citirala pp-ove drugim clanicama vec napisala zasto sam banana jer su me pitale.
Mislim da to nije nista krivo. (bez ikakvih suvisnih detalja).
slikaslika

8.3.2010. Bog je dobio jos jednog anđela...
martina123
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la pulse » 20 sij 2009, 14:12

patkica je napisao/la:Mozda bi trebalo biti transparentnijima i onda lijepo kad nastane problem, javno na obavijestima napisati:
Clanica xy dobila je trodnevni ban, jer je sadrzaj PPa (sad po mogucnosti copypastat cijeli sadrzaj pp-a tako da svi znamo jer je tako najtransparentnije) stavila na zatvoreni dio foruma yx i to na temu gdje se prica bas o xy (i sad kratki sadrzaj teme i razmisljanja , sve da bude sto transparentnije i da zadovolji znatizelju cijelog foruma za detaljima) itd itd.
Jer ako nije tako, da svi odmah znaju o cemu se radi - znamo da je naravno rijec o moderatorskoj muljazi i zavjeri.

Šališ se? I PP i sadržaj zatvorenog PDF-a da se kopira na javni dio foruma? :shock: Nego, nadam se da je u pitanju ironija.

A ovo sa prijavljivanjem prekršaja me podsjeća na krizu sa Informbiro-om. Fuj!
pulse
atletičarka

PostPostao/la Novamama » 20 sij 2009, 14:12

ja bih iz površnog čitanja ove teme samo rekla da sam zaključila da bi trebalo razmotriti koliko uopće trodnevno bananje ima smisla. :dunno
Novamama
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Bellina » 20 sij 2009, 14:13

Martina nije meni prenijela sadržaj pp-a koji ste joj poslale nego je rekla što joj se dogodilo, a nemojte da sada počnem tražiti post od Dnuje ako se ne varam u kojem kaže da razloge Martininog bananja raspravimo s njom negdje drugdje a ne ovdje na vašem/našem forumu.
Žena je rekla što je bilo. A ja niti jednom riječju nisam spomenula što mi je rekla. Rekla sam da mi je rekla. Ali što nikad.
I mogle biste se stvarno ostaviti više Martine.
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Ciara » 20 sij 2009, 14:14

i zašto se uvijek čuje : rješite to negdje drugdje?
Ciara
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la SlucajniGost » 20 sij 2009, 14:16

A ovo sa prijavljivanjem prekršaja me podsjeća na krizu sa Informbiro-om. Fuj!

Joj pulse nemoj tako.... Pokušaj promijeniti uloge pa vidi jel ti se sviđa.
Jedi mind tricks ;)
SlucajniGost
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la IvaV » 20 sij 2009, 14:16

guljka- sve sto ti je rekla, desilo se na zatvorenom pdf-u. Pa ti sad vidi.

I nitko je se ne "drzi", ja sam imala potrebu ispraviti krivu i izmijenjenu sliku onoga sto se dogodilo :mase
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

PostPostao/la SlucajniGost » 20 sij 2009, 14:17

Ciara je napisao/la:i zašto se uvijek čuje : rješite to negdje drugdje?

topik ima svoju određenu temu. zasebna tema - zaseban topik.

ili ti pričaš o nečem drugom?
Jedi mind tricks ;)
SlucajniGost
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la eli » 20 sij 2009, 14:18

i zašto se uvijek čuje : rješite to negdje drugdje?

odakle ti ovo? sigurno ne sa zatvorenih pdf-ova.
eli
Sveta krava

PostPostao/la dunja » 20 sij 2009, 14:18

za guljku i ciaru

http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=11&t=47430&start=0

pulse, baš tako kako ti gošća kaže

zamisli da netko tvoje pp-ove prenosi dalje, ili ono što pišeš u nekom zatvorenom dijelu gdje se recimo osjećaš sigurno - kako bi se osjećala?
dunja
most

PostPostao/la Bellina » 20 sij 2009, 14:26

Mene ne zanima taj događaj koji se dogodio u zatvorenom dijelu niti sam ja iti jednom riječju rekla da vi nemate pravo što ste ju zbanale. Ja svoj stav o tome imate li pravo vi ili Martina nisam iznijela jer to nije predmet moje rasprave. Upravo iz ovog linka što si ga postala Dnuja vidi se da sam ja "podivljala" zbog sebe i ostalih forumašica na tom topicu a ne zbog Martininog bana.
A kad već hoćeš, Dunja, da neko zamišlja kako je to kad ti neko pp stavlja javno onda zamisli i ti kako je bilo toj forumašici čiji je pp prvi stavljen javno, a osoba koja ga je stavila javno je dobila samo opomenu.
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Ina66 » 20 sij 2009, 14:29

A kad već hoćeš, Dunja, da neko zamišlja kako je to kad ti neko pp stavlja javno onda zamisli i ti kako je bilo toj forumašici čiji je pp prvi stavljen javno, a osoba koja ga je stavila javno je dobila samo opomenu.

više puta ti je već odgovoreno da tada nije bilo bana i da se zato išlo u reviziju pravila :whew
Ina66
kuhinjska fly lady

PostPostao/la SlucajniGost » 20 sij 2009, 14:29

upravo zato je i donešeno pravilo. jel to razumiješ guljka?
Jedi mind tricks ;)
SlucajniGost
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Ina66 » 20 sij 2009, 14:30

i ne znam što želiš? da banamo swenki zbog toga? sada?
Ina66
kuhinjska fly lady

PostPostao/la mamainana » 20 sij 2009, 14:31

Ina66 je napisao/la:

više puta ti je već odgovoreno da tada nije bilo bana i da se zato išlo u reviziju pravila :whew

ako se zbog tog slučaja išlo u reviziju to znači već puno
i trebalo bi dati bar neku zadovoljštinu
mamainana
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Bellina » 20 sij 2009, 14:33

Razumijem, ali aludiram na to da je opomena onomad bila premala kazna za tako nešto

Ne želim da banate sw zbog nečega što je bilo nego da i vi malo stanete na loptu. Ovdje želite da neka forumašica bude empatična pa se poistovjeti s drugom kojoj je pp stavljen javno, a pitam se di ste vi bile onda i s kim ste se vi poistovjećivale kad je toj prvoj forumašici to učinjeno i kad ste zaključile da je dovoljna kazna za sw opomena. Ali ubuduće ste odredile da to bude trodnevni ban. Koje relacije, a?!
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kimama1 » 20 sij 2009, 14:33

Ja svoj stav o tome imate li pravo vi ili Martina nisam iznijela jer to nije predmet moje rasprave.

koji je predmet tvoje rasprave guljka tako ti boga?
BAKA - NALIJA
kimama1
obična palunkica

PostPostao/la Solea » 20 sij 2009, 14:34

iva :up drago mi je da si reagirala.
jer, osim sto je dosta clanica banaliziralo martinin potez i ona sama je u svom objasnjenju ponudila jednu light verziju.
Solea
Sveta krava

PostPostao/la elizabeta » 20 sij 2009, 14:35

dunja je napisao/la:
nego je forumašica koja je dobivala poruke od martine to prijavila
i uopće nije bitno radi li se o pozdravima i čestitkama i željama ili o nečem konkretnijem

Ajoooj ako išta mrzim toliko, onda su to tužibabe (još od prvog osnovne ;) ). Ja bi nju banala.
Jer je sigurno licemjerka i koja cinka dojučerašnju prijateljicu, umjesto da to raspravi s njom "muški" i u 4 oka. Još bih i shvatila da je riječ o prenošenju neke delikatne poruke i u lošoj namjeri...ali jednu greškicu napravljenu u dobroj namjeri (koja se svakome može dogoditi) tako jednostrano i kruto tretirati...ma nemam riječi.
A znati da će cura dobiti ban, i zauvijek isključenje sa svih zatvorenih pdf, plus pdf fotke.
Stvarno bijedno.
Cinkarošici želim brz uspon do virtualnog vrha :lol

Martina :hug ne brini, ima nas koji jako dobro vidimo da si uvijek pisala pozitivno na svim pdf i da nikog nisi vrijeđala. Naprotiv, znala si se ko niko silno veselit tuđoj sreći.

Svim moderatorima želim jedino malo više objektivnog, fleksibilnijeg gledanja na neki problem (ne mogu se pravila uvijek jednako kruto gledati, toga nema nigdje, pa čak ni na suđenjima za ubojstvo)
Molim vas da kritike primite kao kritike (a ne kao cuclanje krvi na slamčicu) jer niko nije nepogrešiv, pa ni vi.
I još jedna kritika: u ove preko 4 godine na forumu još nisam vidjela da moderatorica moderatoricu kritizira . Dapače, samo jedna drugoj idu niz dlaku i tapšu se. Malo mi je toomuch da bi mi se činilo i opravdano. A kritizira se ostale. Rezon u stilu "Ej kumašine hercegovče!" ja tebi pršut ti meni mjesto u saboru :lol Zajebavam se malo (između ostalog i na račun svojih hercegovaca).

Na kraju - ovo je samo moje mišljenje, nadam se da nisam offtopic :mah

"... upoznah i zlo i gore, prijetile mi noćne more, ali gle, na svoj usud hud - ja nasadih konjski ud" (spomen na Vesnu Parun)
elizabeta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Ina66 » 20 sij 2009, 14:37

aj, liza liza, prećera ga :ne
Ina66
kuhinjska fly lady

PostPostao/la SlucajniGost » 20 sij 2009, 14:37

Razumijem, ali aludiram na to da je opomena onomad bila premala kazna za tako nešto

Ovdje želite da neka forumašica bude empatična pa se poistovjeti s drugom kojoj je pp stavljen javno, a pitam se di ste vi bile onda i s kim ste se vi poistovjećivale kad je toj prvoj forumašici to učinjeno i kad ste zaključile da je dovoljna kazna za sw opomena. Ali ubuduće ste odredile da to bude trodnevni ban. Koje relacije, a?!

Naravno da je bila premala kazna onomad. Zato je sad takva kazna kakva jest. Nismo zaključile da je kazna bila Swenki bila dovoljna već smo se dogovarale što je odgovarajuća kazna za taj prekršaj. I dogovoreno je.
Jel sad razumiješ?
Prema tome, Swenki je onomad prošla lišo, ali prva i zadnja.
Jel ti sad jasno?
Jedi mind tricks ;)
SlucajniGost
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Krumpirić » 20 sij 2009, 14:38

mišamu, pokušala sam sve skupa skužit, i priznajem vam, pomogle ste mi da skontam da mi treba kava :kavica
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la eli » 20 sij 2009, 14:38

elizabeta, o slučaju znam koliko i ti - ono što je ovdje napisano. iz toga proizlazi da se radi o jako delikatnoj situaciji koja je curu provrijedila, iako martina to nije napravila u zloj namjeri i vjerojatno još ne kuži koliko je povrijedila tu curu. sama rasprava u četiri oka ne bi riješila problem - zatvaranje vrata zatvorenog pdf-a članici koja je ležerna prema tuđoj intimi je bolji način jer spriječava ponavljanje greške. posebno od strane cure koja nije sasvim svjesna da druge prenošenje može boljeti, makar ne bilo zlonamjerno.
eli
Sveta krava

PostPostao/la SlucajniGost » 20 sij 2009, 14:39

I još jedna kritika: u ove preko 4 godine na forumu još nisam vidjela da moderatorica moderatoricu kritizira .

to što ti nisi vidjela, ne znači da toga nema. moja elizabeta.......
Jedi mind tricks ;)
SlucajniGost
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la patkica » 20 sij 2009, 14:39

Nije "samo dobila opomenu" nego se iz tog slucaja razvilo pravilo kojim se naglasava da se to ne smije raditi (prije toga nismo imali to pravilo, to je vec smijesno puno puta ponovljeno na ovom topiku, al vidim da zaboravljas pa ponavljlam :mah ), i cime se nadalje stite sve forumasice. I isto tako mislim da je tada postojalo pravilo tj. da je ta clanica zbanana na tri dana zbog toga - da bi odradila mirno svoju kaznu i nastavila normalno po forumu - jer bi bila u stanju priznat svoju gresku i odraditi to.
Greska se ko greska moze svakome dogoditi, slucajno, u afektu i sl. - postojanje kazne je nacin da se ta greska okaje i oprosti - u tom pogledu mislim da kazna s bananjem ima svoju tezinu i razlog. Da ja sad npr. napravim tako nesto - radije bih tri dana odradila ban i rekla sorry, nego se mjesecima kasnije opravdavala i osjecala krivom jer sam to napravila. Dodje ga ko iskupljenje.
patkica
svizac

PrethodnaSljedeća

Natrag na Pitajte i probajte

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.