kimama1 je napisao/la:Ja svoj stav o tome imate li pravo vi ili Martina nisam iznijela jer to nije predmet moje rasprave.
koji je predmet tvoje rasprave guljka tako ti boga?
Pročitaj postove od početka

Sada je: 21 tra 2026, 18:05.
kimama1 je napisao/la:Ja svoj stav o tome imate li pravo vi ili Martina nisam iznijela jer to nije predmet moje rasprave.
koji je predmet tvoje rasprave guljka tako ti boga?

to je i ono što me najviše mući
Svim moderatorima želim jedino malo više objektivnog, fleksibilnijeg gledanja na neki problem

IvaV je napisao/la:to bi ti bilo ko da je sve npr Onkrajrazumske kume nazovem praznoglavim curama koje idu jedna drugoj uz dlaku i nepriznaju tudje misljenje.

još jedna kritika: u ove preko 4 godine na forumu još nisam vidjela da moderatorica moderatoricu kritizira

Ali sam i to malo čuvala za sebe i nisam rastrubila ovdje po forumu baš iz poštivanje diskrecije, kako Martinine, tako i te druge osobe
mamashnita od noje je napisao/la:Ali sam i to malo čuvala za sebe i nisam rastrubila ovdje po forumu baš iz poštivanje diskrecije, kako Martinine, tako i te druge osobe
ajme ovo je genijalno.

Jer je sigurno licemjerka i koja cinka dojučerašnju prijateljicu, umjesto da to raspravi s njom "muški" i u 4 oka. Još bih i shvatila da je riječ o prenošenju neke delikatne poruke i u lošoj namjeri...ali jednu greškicu napravljenu u dobroj namjeri (koja se svakome može dogoditi) tako jednostrano i kruto tretirati...ma nemam riječi.
), al necu nikad takvu njenu sliku stavit javno (hm, mozda zato sto ju i nemam
)elizabeta je napisao/la:I još jedna kritika: u ove preko 4 godine na forumu još nisam vidjela da moderatorica moderatoricu kritizira .
Post 21,6

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.