Ukoliko imate dilema oko pravila, molimo da se obratite osoblju foruma. Sva pitanja možete postaviti na podforumu Važna pitanja i obavijesti (VOIP) ili putem privatne poruke (PP ili PM)
Pravila MiB foruma:
10. Na MiB forumu zabranjeno je i :
- vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou,
- iznošenje privatnih poruka (pp/pm) na vanjski dio foruma- iznošenje/kopiranje tekstova sa zatvorenog dijela na otvoreni i općenito iznošenje podataka koje autorica nije htjela otkrivati svima.
- objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša
- nastavljanje rasprave o nekoj temi izvan topica na kojem je ta tema otvorena, kao i kometiranje članova foruma na temama ili dijelovima foruma na kojima ti članovi nemaju pristup
Sva ova pravila su podložna promjenama i moguće su prilagodbe tijekom vremena zbog stalnog porasta broja članova i podforuma na MiB forumu, a o njima će korisnici biti ovdje obavješteni. Još jednom podsjećamo, ukoliko imate pitanja i nejasnoća, obratite se osoblju MiB foruma na podforumu VOiP - Važne Obavijesti i Pitanja ili odgovore potražite klikom na ČPP (Često Postavljenja Pitanja) u gornjem desnom kutu MiB Foruma.
zapravo me zanimaju jako ove dvije točke
prva jasno kaže da se privatna poruke ne iznose na forume kao ni podatci koje vlasnica ne želi otkrivati ne iznose se svima
ali nigdje se ne govori da ono što ti je rečeno privatno ne možeš i nekome drugome reći privatno, pogotovo ako govoriš osobi od potpunog povjerenja (recimo MM zna većinu stvari o mom životu, čak možda i više nego bi smio i govorim mu što mi netko kaže u RL ponekad makar ne bi smjela, ali on je stvarno osoba mog povjerenja) hoću reći ako ta osoba od povjerenja objavi ono što ti nisi htio da drugi znaju (šaljući privatnu poruku samo njoj) ne treba li i ona biti sankcionirana

to je moje prvo pitanje
drugo se odnosi na sljedeće boldano pravilo
zbog čega se ne bi smjelo raspravljati o nečemu i na drugim temama i zašto je to zapravo nedorečeno i nije i češće kažnjeno
(ovo se pogotovo odnosi na vruće teme i čavrljanja gdje sam ponekad naletjela na takve primjere pa i od moderatorica, ali s obzirom da mi ni tada to pravilo nije bilo jasno pa sam jednostavno prešla preko toga - samo je moj mozak to pomislio tako da bi i sad bilo malo teže pronaći te primjere, tj zahtjevalo bi vremena kojeg nemam toliko)
zato me posebno zanima odgovor na ovo pitanje

, pa je odgovorila i na drugo pitanje
, ali čitam tvoj post (a načitala se ovih dana puno u ovom stilu) pa me sve počelo podsjećati na radne zadatke iz drugog-trećeg osnovne iz matematike (da ne kažem dio geometrije i :" Ako je dužina AB ... onda je dužina CD..."...i tako to i sve tim redom