sam ne mogu se odlučit koji dezen, prekrasni su

Sada je: 18 tra 2026, 21:59.
Moderator/ica: nevenera

vrabec te dal je napisao/la:http://www.naturapelene.com/proizvodi.html

Snježa je napisao/la:vrabec te dal je napisao/la:http://www.naturapelene.com/proizvodi.html
vrabec jesi naručivala te? koliko sam skužila su OS?![]()
kakve su se pokazale?
zato bi ih i naručila jer su dobre za početak 

Snježa je napisao/la:thinkPINKzato bi ih i naručila jer su dobre za početak
krumpi znači tvrde, onda ne bum
javi kad ti stignu gwenice

Imam jednu AIO pelenu sloj do guze mi je ZAKON, ali ne znam koji je to materijal, tako je mekan, nešto fantastično, koliko god se prao on je ultra turbo mekan i kad je guza mokra na njemu se ne osjeti nekako to mokro.

,nadam se da cu stic trazit,jer imam samo jedno popodne za zjakanje po trgovinama pa valjda cu uspjet ubost nesto....

penny je napisao/la:mamina cura-par postova iznad sam postavila pitanje:gdje u zg mogu kupit dobre materijale za pelene?
btw-dobrodosla![]()
gold-pa nije mi najbitnije da je iskljiucivo bambus,vec da su sto prirodniji i mekani po mogucnosti

Šmuškica je napisao/la:Još nisam dobila informaciju za materijal, ali nekako mislim da je prirodni...
Ma ja obožavam platnene...
Mama šivalica, po koliko su tebi poketice?

.

zašto bi u gwenice ubacivala uložak kad imaš orginalni od pelene?
Daphne je napisao/la:anika, za skroz malu bebu
super su ti kamaris coveri, ili luci, ili racman, ili koji god uzmes, jer se mala beba ne koprca puno, problemi nastaju nakon 6 mj bebe....
penny je napisao/la:anika-meni su bambino mio super bili i mogla sam ih koristiti od samog pocetka jer imaju i NB velicinu-bili su nam taman kad smo ih poceli koristit drugi tjedan.to je inace sistem za stavljat njihove neke deblje,valjda frotirske tetre,al sad koristim najobicnije covere,no sad smo vec u kategoriji iznad 7 kila
evo da i se pohvalim i sa novim pandinim coverima i da pokazem kako to radim
(kupila sam L velicinu koja je za 10+mj,jer nije velika razlika izmedju M i L-pa su mrvicu komotniji al sluze svrsi-ne propustaju)
smotana tetra-klasicno
cover noć
cover mice
.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.