tu i tamo pridrži nešto.
ne bi se složila s ovim tvdnjama za miša. istina, čovjek se priuči na svašta, ali ljevaku je prirodnije da je miš lijevo od tastature i da su klikovi okrenuti.
pisali smo već o tome na školarcima, na topicu školski pribor

Sada je: 11 ruj 2026, 01:49.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

medjutim jako mi je cudno ako npr. moram staviti torbu na desno rame ili drzati jednog od deckiju na desnom boku.

ja sam ono sto bi se zvalo ambidekster. Vise koristim desnu ruku, ali s lijevom mogu puno toga- drzim karte kao ljevak, recimo, mogu nozem rezati lijevom, vilicu drzati desnom, nekad to i radim, stolni tenis i badmington nekad igram iz fore lijevom, dijete obavezno drzim na lijevom boku, docekujem se na lijevu nogu itd. Pisem desnom, mis mi je na kompu s desne strane.
, prozore perem lijevom rukom unutarnji desnom vanjski
, na ploci sam uvijek pisala lijevom rukom, masinu za zbrajenje jednako koristim lijevim i desnom rukom.

Inace vecinu stvari obavlja desnom rukom (pere zube, drzi skarice, baca loptu...) ali opet ne mogu reci da je skrrrroz desnoruka.
ja sam ono sto bi se zvalo ambidekster. Vise koristim desnu ruku, ali s lijevom mogu puno toga- drzim karte kao ljevak, recimo, mogu nozem rezati lijevom, vilicu drzati desnom, nekad to i radim, stolni tenis i badmington nekad igram iz fore lijevom, dijete obavezno drzim na lijevom boku, docekujem se na lijevu nogu itd. Pisem desnom, mis mi je na kompu s desne strane.

to su mi srcani i dragi ljudi 

Ciara je napisao/la:cure trebam pomoć
bili smo u mulleru, našla sam škkarice, piše na njima škarice za ljevake![]()
a na olovkama ne piše , dajte mi slikicu kako izgledaju te olovke, molim

Olovku sam kupila u Grazu, imaju puno proizvoda namijenjenih ljevacima, nalivpera, olovke, kemijske, škare, šiljila, ma svašta.
Kad malo poraste svakako ću mu naručiti i ravnala, kutomjer i metar za ljevake. PUno je jednostavnije.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.