Sada je: 03 svi 2026, 01:54.
Moderator/ica: nadicab

Plava je napisao/la:e tek sad će doči kod u amex jer prije nisam ispunila one podatke za paypal, a sad su mi poslali i mailove dok to prije nisam dobila...šta ćeš kad sam plavuša
Prava ili farbana?
Plava je napisao/la:e tek sad će doči kod u amex jer prije nisam ispunila one podatke za paypal, a sad su mi poslali i mailove dok to prije nisam dobila...šta ćeš kad sam plavuša

marijanama je napisao/la:Plava je napisao/la:e tek sad će doči kod u amex jer prije nisam ispunila one podatke za paypal, a sad su mi poslali i mailove dok to prije nisam dobila...šta ćeš kad sam plavuša
![]()
![]()
![]()
![]()
Prava ili farbana?

Plava je napisao/la:marijanama je napisao/la:Plava je napisao/la:e tek sad će doči kod u amex jer prije nisam ispunila one podatke za paypal, a sad su mi poslali i mailove dok to prije nisam dobila...šta ćeš kad sam plavuša
![]()
![]()
![]()
![]()
Prava ili farbana?
normalno prava..... jer da sam farbana nebi uopće skužila...ovak mi bar još neki kliker radi...

Plava ti si legenda.

Sanja je napisao/la:Piše da primaju. Ne želim nikakve druge kartice. Jedva i ovo imam.Volim keš!

duje je napisao/la:more bit kad se udruže ove "šarene" glave, da i uspijemo...![]()
![]()

marijanama je napisao/la:Ako joj daš spermu, ona će ti dati dijete

MaMi je napisao/la:To mi se već sviđa.
Početak mi je posve šovinistički.

hej curice malo ste
. Ajde bolje je pričati o šarenim glavama, kak Duje kaže 

Plava je napisao/la::conf hej curice malo ste. Ajde bolje je pričati o šarenim glavama, kak Duje kaže
čine na kvadrat? Ludilo zar ne?

Sad sam ispunila ono sve za paypal i napisali su mi da će teretiti amex za taj 1i nešto dolar

5. nudi ti upitnik da upises svoje ime, prezime, adresu itd. i da upises broj Palpal na koji te on direktno navodi ako ga nemas, dobijes ga u roku par dana na kartici kojoj platis

marijanama je napisao/la:stvarno ne kužim u čemu je problem, idem sama nanovo probati, ali ne mogu odmah, budem malo kasnije jer sam na poslu............

suzaks je napisao/la:marijanma napisa:5. nudi ti upitnik da upises svoje ime, prezime, adresu itd. i da upises broj Palpal na koji te on direktno navodi ako ga nemas, dobijes ga u roku par dana na kartici kojoj platis
Ali mene odmah pita za podatke od kartice - nigdje me NE NAVODI na Paypal - odmah pita broj kartice....Ne kužim kaj krivo radim....

Plava je napisao/la:dobila kod i uspješno naručila.....

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.