Sada je: 13 srp 2026, 10:04.
Moderator/ica: Diami

Vec sam si mislila kako to da još ništa od štucanja
, očito je to jedino što možeš

Svaki dan naučim nešto novo 

, ali sjećam se da je mirovao dok je štucao, a micao se kad nije štucao. Valjda mu je onda bilo dosadno 
Napreduje sazrijevanje pluća, a beba sada izvodi i ritmičke pokrete grudnoga koša koji imitiraju disanje. Ponekada, ukoliko prilikom gutanja plodna voda umjesto u želudac uđe na pogrešno mjesto, beba - a i vi možete osjetiti njeno štucanje. U ovo vrijeme vaša beba ima svoje faze: fazu aktivnosti, kao i fazu mirovanja koje su vrlo individualno uklopljene u dnevni ritam vaše bebe. I kao što to po pravilu biva: beba je najživlja kada se opustite za vrijeme dnevnog odmora ili kada pođete spavati
Nije bilo druge nego narag pod bor. 

mamashnita od noje je napisao/la:ja se sjecam da je moj non stop stucao. stalno. cinilo mi se da ima tek pauze izmedju dva stucanja.
super mi je to bilo

)

folne je napisao/la:Podsjetile ste me kako se ljeto pred prvi porod nisam okupala jer je more bilo hladno i sve i jedan put čim bi voda došla do trbuha F. je štucao ko ludNije bilo druge nego narag pod bor.

TalaB je napisao/la:a kako se to štucanje točno osjeti? meni zna trbuh kao zavibrirati i to bude u nekakvim pravilnim razmacima. jel to to? kod lare to nisam zamječivala

e ovo mi je potpuna novost!!!

Dora je stalno stucala. Imam to cak zabiljezeno na CTG-u. To mi je bas bilo fora.
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.