Sada je: 06 lip 2026, 03:12.

samo što ne znam jeli pedijatar vezan uz prebivalište ili ga mogu birati neovisno o tome gdje stanujemo?
, zelim da sto prije malena ozdravi i da vise nemate takvih muka.

dala sam joj prolife, nadam se da mi neće navući gljivice (od sumameda ih je dobila)
. Rimaithor, ovo za pedijatra mi je super vijest. Krećem u potragu, već sam htjela nakon bolnice, ali sam se ipak smirila, odnosno dala sam joj još jednu šansu a i nisam bila sigurna mogu li izabrati pedijatra neovisno o mjestu stanovanja. Hvala 

Ako se radi o uplali uha morat ćeš dati klavocin jer jedini on pomaže, a moraš joj pomoći jer je to jako boli.

bubac 2005 je napisao/la:kad bi draga Henrietta to tako išlo s promjenama pedijatara, ja bi to odmah i bez razmišljlanja napravila, na žalost u Zagrebu su pedijatri prebukirani:roll:

evo mali mi je prvi put u životu dobio upalu uha ( ima 4 godine ), naravno na antibioticima smo
i sad dođemo mi na kontrolu, a njegova pedica, oooppppa ne sviđa mi se što vidim ajte vi otorincu nek to pogleda

eto a ona je jučer pod velom tajne poslala nas van iz ordinacije jer da ona ima razloga zašto malom ne da ispričnicu za vrtić i zašto nas šalje specijalisti....

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.