Lidija je napisao/la:molim postovanu clanicu da se registrira, a ne da moram razmisljat ko je kad sta napisao, jel mama ili kcer

Sada je: 25 ruj 2026, 08:47.
Moderator/ica: nadicab
Lidija je napisao/la:molim postovanu clanicu da se registrira, a ne da moram razmisljat ko je kad sta napisao, jel mama ili kcer

)i prof je jako jako zadovoljna. njezin komentar na to stajanje i lovrina ravna leda je:ovo je predivno!
) i tako cemo mi cim vise i sve po svud stajati.

, nema šanse, njemu je već dosta, nervozniji je, htio bi van, kod kuće su mu veći braco i tata, on bi se igrao, a ne da ga "gnjavim", samo cendra i ustaje se ma na sve.

Jedino sto me smeta sto ne razgovara sa curicama iz razreda kao one medjusobno. Ne zna se prilagoditi ako je drustvo vece od tri curice. Tada niti rijec nece reci. Ako su dvije ili ako neka prijateljica dodje kod nas doma, igraju se i razgovaraju bez problema. U skoli na odmoru ili u razredu je jako sutljiva i tiha. Ne znam da li je to zbog svega ovoga sto je prosla ili tu ima veze i genetika, stvarno ne znam. Samo znam da bih voljela da sudjeluje malo vise u nekakvim razgovorima i djecjoj zafrkanciji. Jako se trudi na tjelesnom, cak mi kaze kako je tjelesni super, ja je hrabrim i govorim joj da nisu svi stvoreni za trcanje i za crtanje, citanje i zbrajanje istodobno vec nekome ide bolje jedno nekome drugo. A nesto me stegne u grlu. Nadam se da mi vjeruje.

bas lijepo da smo se opet nekako zbioli u redovima

bas mi je drago zbog vas..evo i ja maloprije gledala adrianove slikice kad je bio mali (na kompu) i svega se sjecam..sto je tad mogao a sto nije i ne mogu vjerovati kako je bio mali i kako se sad promijenio,izrastao i puuuno napredovao..prekrasno
pogotovo je to uocljivo gdje na jednoj snimci hoda u dvoristu jedva jedvice po centimetar a kasnije za godinu dvije hoda ko maratonac
ona snimka sto sam stavila na photobucketu,ako se sjecate..
bravo! prekrasno..to je stvarno poticaj svima..i doktorima,da vide koliko se moze puno uciniti cak s takvom dijagnozom..a i svim roditeljima..
Sinoc joj je izbilo krcato kozica po licu, vratu i iza usiju a ima i dvije stare (prve su izasle) koje su ogromne i one ju najvise bole i smetaju. Valjda je to normalno.

da cim brze produ kozice

) 

evo mah, mah i od nas

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.