Rekla mi je sve što je i MBee napisala....e sad me zanima mi imamo samo nalaz fizijatra,ko me treba slati dalje po nalaze pedijatar ili?
Sada je: 15 svi 2026, 17:09.
Moderator/ica: nadicab

nadicab je napisao/la:pedijatar je taj koji ti piše uputnice

iz Jukićeve me traže:
-povijesti bolesti, med. dokumentaciju osnovne bolesti
-riješenje do treće godine od CSS
-prijedlog i mišljenje pedijatra u tri primjerka
-rodni list
-kopiju kartice žiroračuna
-prijedlog za produljenje PD za njegu djeteta s posebnim potrebama od dr. opće prakse u tri primjerka
-potvrde od poslodavca za mene i supruga da smo prijavljeni na puno radno vrijeme
mi nije jasno zakaj?prijedlog za produljenje PD za njegu djeteta s posebnim potrebama od dr. opće prakse u tri primjerka
riješenje do treće godine od CSS

flipper je napisao/la:flipper je napisao/la:lidijast je napisao/la:imam jedno pitanje vezano za dd kod produljenja dopusta nakon prve godine. naime, socka mi je rekla da imam pravo na dd od 800kn. kada sam došla u HZMO s mišljenjem, službenica mi je rekla da ipak nemam pravo na taj iznos jer u mišljenju pod točkom 11. težina oštećenja zdravlja u smislu članka 38. "križić" je na "ne postoji". sad mi nije jasno jel se to socka zabunila ili su mi dali krivu info u HZMO?
molila bih za pojašnjenje!
thnx
isto je i kod mene, na produženom bolovanju sam za dijete sa pp a nemamo pravo na uvečani dd jer nemamo vrstu i stpanj težine oštečenja zdravlja u smislu članka 38.
dva puta su me odbili a sada bi trebala tražiti ponovno vještačenje.... kaže socijalna radnica....
hajde cure, molim vas, da li je presudno za uvečani dječiji doplatak (od 830 kn ) da na nalazu treba biti "križič" na postoji pod točkom 11.- težina oštečenja zdravlja u smislu članka 38????

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.