e sad, jucer smo dosli doma popodne, cickao je nekoliko puta do veceri, navecer je malo kao da se borio s polupraznom cikom, po noci je cickao 3 puta...i sve bi to bilo fajn da se ujutro nije probudio sa suhom pelenom (od 22 navecer do 8 ujutro). i bilo je malo onog ko od cigle na peleni,urata, sto kazu da je ok dok mlijeko ne dodje jer u protivnom je znak dehidracije, a meni nije jos onak postenski s nabreklim cicama doslo, no vec nam je danas 6 dan...
piskio je ok 9, piskica nema miris
sad je na cici u poluspavajucem stanju. pa ju zna pustiti, pa se kao trzne i opet je trazi...mislim da nije gladan ali zasto su pelene prazne?
e sad mene samo strah da dok se ovo moje mlijeko ne smisli doc mali ne dehidrira, i kako to sprijeciti. i kako prepoznati dehidraciju?
da ja probam s izdajalicom potaknuti mlijeko?
evo, ko da sam potpuni pocetnik, ko da nisam dojila 2,5 godine
pisem s njim na rukama pa se nadam da sam dobro objasnila
hvalaaaaaaaaaaa
hvala

a zbog zutice ne smije spavati dulje od 3 sata u komadu, to nisam znala... no danas je svako malo budan, evo tek sad od jutra malo postenije spava. 

za kakicu!
i u svakom podoju isprazni obje cike, tako da ga ja ne bih dugo drzala na jednoj cici osim ako si bas sigurna da ju nije ispraznio.