Sada je: 18 tra 2026, 20:08.
Moderator/ica: nevenera
, konačno. Po noći smo u jednokratnim, ipak smo pioniri maleni
.
. Još ništa nije procurilo, promočilo. Perem ih i sušim u sušilici, još uvik na 90 stupnjeva, nema fleka, ne puštaju boju, sve 5!
, samo da se riješim tetri i trokuta koje koristim kad je u jednokratnim.nevenera je napisao/la:bok cure
ja sam taman poslala mail gwen s par pitanja. odlučila sam se za OS od bambusa s drukerima. no nemam ja pojma. čitam i pitamimate li vi koji savjet. je li to dobar izbor? treba li mi još nešto???
sušilicu nemam no nadam se da to neće biti problem.

Anika30 je napisao/la:Počele smo s platnenim, konačno. Po noći smo u jednokratnim, ipak smo pioniri maleni
.
Stavljam joj gwenice i još me uvik buni uložak, duži je od pelene i kad namistim pelenu na najmanju veličinu ne mogu presavit prema unutra jer smeta uložak, a sve mi se čini da bi joj mogla drukere pomaknit na midium veličinu, sve je knap.
Silki naravno da ću kopirat model slaganja pelena u ormarić, samo da se riješim tetri i trokuta koje koristim kad je u jednokratnim.
I koje su to AIO, davaj link!
nevenera je napisao/la:bok cure
ja sam taman poslala mail gwen s par pitanja. odlučila sam se za OS od bambusa s drukerima. no nemam ja pojma. čitam i pitamimate li vi koji savjet. je li to dobar izbor? treba li mi još nešto???
sušilicu nemam no nadam se da to neće biti problem.
thinkPINK je napisao/la:Mi smo silki nocu ipak u jednokratnima.
Mi koristimo od linera ove
Imam jedno pitanje pa nikako da pitam... Kako se rjesavate zutih fleka na pelenama? Ljeti bi na suncu sve nestalo a sad su mi sve pelenice poflekane. Imate kakav tip?

Anika30 je napisao/la:http://www.flafi-platnene-pelene.com/webshop/product_info.php?cPath=26&products_id=78
Čini li se dobra prilika? Kakve li su EMA pelene?

ela di ami je napisao/la:
stigla mi juce pelena od mutaqin napokon, narucila sam 15.01, super izgleda, mekana je pravo
samo meni se cini ona mora imati cover, jesam li propustila nesto na casu

zvečka je napisao/la:Anika30 je napisao/la:http://www.flafi-platnene-pelene.com/webshop/product_info.php?cPath=26&products_id=78
Čini li se dobra prilika? Kakve li su EMA pelene?
Imam EMA pelene. To su OS. Moje su od velura, imam ih i običnih platnenih i dobre su mi.
ja sam postala fan od gwen, maloprije sam pustila narudžbu za 6 novih i to sve na snižene dezene upravo zbog ela di ami je napisao/la:pa nece mi se vidjeti onda ooga booga
.
ela di ami je napisao/la:ovo je nepravda![]()
narucila neki paket od motherease, dodje jedna pelena, liner i air flow cover
i jos sam narucila 1 rikki cover, sve zajedno 40 $
sad odoh naruciti bella, dok procitam koje su najbolje

ela di ami je napisao/la:
i gledala sam neke bumgenius all in one, ne treba cover
i oni imaju one size
20-25 $ jedna

ela di ami je napisao/la:ja cu poceti polako, po 2-3, da sebe zavaram

nevenera je napisao/la:btw i mene gledaju kao najvećeg debila kad spomenem platnene. najčešće mi kažu da ću požalit jer je to sve prekomplicirano.

, ne brini.gold dust je napisao/la:bez problema podnose 60, ne brini.
imam samo jedan jedini ulozak za pelene koji zbog sirine moze uci u onaj prorez, pa ako treba, pojacanje stavim izmedju glavnog dijela pelene i onog preklopa i pazim da ne izviruje van sa strane.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.