a kad smo otišli na hitnu na rebro, tamo ona mlađarija od stažišta zna manje od nas, sumnjali su na upalu uha, al sve to nije ostavljalo dojam ko da su sigurni u tu dijagnozu
evo o čemu se radi....mi smo nakon 5 dana atb. došli kod njegove pedice na kontrolu i da nam napiše ispričnicu za vrtić. No, ona ga je pregledala i rekla nek idemo uho pogledati kod orl u bolnicu. Na pitanje zašto ( nakraju krajeva, pa valjda je to moje roditeljsko pravo ), ona je odgovorila...imam ja svojih razloga
jučer kad mi je mm bio s malim u zajčevoj kod orl, ovaj je bio van sebe, prvo zato što nam nije rekla na što sumnja ( po njemu nije ni znala ), drugo što je to bio čepić koji se samo trebao odstraniti i to se radi ambulantno i treće što je rekao da mu je 7 dana atb bilo sasvim dovoljno, al eto sad kad nam je dala još jednu bocu nek i to popijemo!
dakle, popili smo atb na atb a bez razloga!

)
, al nema više upala uha. 
,kad se samo sjetim kolko je atb popila od 4 mjeseca starosti pa do 1.5 g smuči mi se.
grozno je kako se moramo boriti za kvalitetnu zdravstvenu skrb naše dijece i nas samih a kako to masno plaćamo