probala sam i pampers i libero i beauty baby i sve osim pampersa su mi ok. inače baš ne volim firmu koja proizvodi pampers i uglavnom ne kupujem njihove proizvode pa i to ima utjecaja na ne sviđanje
Sada je: 18 ruj 2026, 13:51.
Moderator/ica: Hajdi
Mi koristimo Alana (biorazgradive) u kombinaciji sa platnenim Flafi.
Jednokratne za noć i kad idemo van, a pp kad smo doma ili ako znam da ću ju moći presvlačiti tamo gdje stignemo.

Nymphetamine je napisao/la:vidim da ima mama koje koriste platnene,kako to da ste se odlucile na to i kakva su vasa iskustva???bash me zanima sta kazete jel komplicirano- to presvlacenje,pranje,koliko cesto presvlacite jel svaki malo,kako koza djeteta reagra na to itd. ...ja nekako imam osjecaj da bi je svako malo presvlacila...kad mi ostavlja dojam ko da je nakon svakog mokrenja dijete apsolutno mokro i da sve to nagriza i drazi kozu...sigurno nisu ni ove pelene puno bolje,ali nekako mi daje dojam ko da ipak se to nekako upije pa nije toliko koza izlozena....ne znam sve mi to tako djeluje pa zato i pitam vas...

, nikad promočile, odlične pelene ali zbog cijene prije par dana prešla na babylove. kad se vratimo u beč, probat ću i beauty baby, tamo imam muller na svakom ćošku pa mi je lakše. razmišljala sam i o platnenima. ali prelijena sam za to. za sad.

Vidjela sam pampersice za curice u dm-u. Da li netko zna ima li ih isključivo za dečke?
)

REBECCA je napisao/la:Franika nisam baš sigurna, ali mi se čini da ih ima i u Mercatoru. Nisam dugo bila ali mislim da sam ih tamo viđala.
(huggies)

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.