Sada je: 18 tra 2026, 20:15.
Moderator/ica: nevenera

. ali pitam se da li će ove gwen pelene izdržati do kraja pelenaštva, nama su sad taman
http://picasaweb.google.com/pelenebygwen/VuneniSoakeri#5303387903711168738
ela di ami je napisao/la:silki, dobar ti podnick
, naišla na obilje iskušenja

ela di ami je napisao/la:silki, dobar ti podnick
zauvijektvoja je napisao/la:jel moguce da je 25 pari jastucica za dojenje 20kn?
![]()
A ja placala 5 pari 80kn...
Anika30 je napisao/la:Da potpirim vatricu, naišla na obilje iskušenja
![]()
To je stranica s hrpom internet dućančića, u kojima prodaju američke tete šivalice.
http://hyenacart.com/

...dajte radje stranicu gdje su stvari jeftinije nego kod nas ...sa svime 

zauvijektvoja je napisao/la:onda se ne isplati...dajte radje stranicu gdje su stvari jeftinije nego kod nas ...sa svime
![]()
to su one koje si ti , silki, stavljala...jel tak?Tamo su pelene najpovoljnije...
zauvijektvoja je napisao/la:onda se ne isplati...dajte radje stranicu gdje su stvari jeftinije nego kod nas ...sa svime
![]()
to su one koje si ti , silki, stavljala...jel tak?Tamo su pelene najpovoljnije...

pa nece mi se vidjeti onda ooga booga
... to je i mene u početku najviše brinulo... onda skužiš da je bitno pri narudžbi kombinirati pelene i covere, da se mogu slagati po dezenu i boji... 

svi ulošci i pelene upijaju isto kao i prije, ono, kad ispirem npr. onaj bambusov uložak to nikad isprati kakicu koliko se sva dobro upije.. tak da ostajem pri omekšivaču...
...nisam skužila jel već imaš potreban broj pelena ili samo isprobavaš?
, kaže ona, da budu mjere točnije... 

Imse vimse i tots bots.

...mislim da je Anika dostojna nasljednica naše moderatorice-ovisniceobuzelo te skroz, jelda?
... kad pazim na satu. Znaš da mi je silki mentorica
...

zašto ne ubodeš kusshies AIO? 10 kanadskih dolara je komad iliti 42kn.
meni došle. u pranju su. ajd' pričekaj pa ga uslikam. jako su lijepe sad još trebam vidjeti kako ferceraju.
ovih dana mi stižu prekokrasni coveri od crvenog flisa, vaki - tots bots komad 60ak kn.
. Anika30 je napisao/la:Strepim od carine, računam da sam prvi put imala početničku sreću , a i čekam tvoj osvrt.
Dosta brzo su ti stigle, koji shipping odabrala, jeli te rebnila carina?

tak da si kao na ljeto olaksam posao...jer mi smo tu sezonci pa se ubijamo od posla ljeti,pa kao da mi bude lakse i da nemoram za grad koristit jednokratne.

penny je napisao/la:i eto...tako se radja ovisnost,nemogu prestat mislit na to i nemogu jednostavno ne citat sto pisete!!!

ela di ami je napisao/la:eh meni stigao paket od mother ease, jedna one size pelena i dva cover-a
onaj riki mi se cini da je bolji, onaj sa cickom, onaj drugi prevelik izgleda
pelena mi je isto povelika, veca je od muttaqin
oba covera mi izgledaju prevelika za muttaqin pelenu
mozda ce na guzi biti bolje
doslo mi je da idem traziti novorodjence da se malo poigram

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.