Sada je: 01 svi 2026, 14:38.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

, pa ja kupila isti hipp samo ne ono na kojem piš ezačetno mleko, nego sve na njemačkom, pa odmah pomislila da je to novi
eto šta neispavanost radi, izgleda da se ipak ne budi zboh hipa

17.01.2009.

danijela81 je napisao/la:ja ne kuzim. Nama je taj novi odlican. Prosle muke s bljuckanjem, stolicom... Ma sve super. Samo sto pojede malo manje, a razmak medju obrocima je veci. I ne trazi vise vodu.

17.01.2009.
, u aptamilu masti životinjskog! i biljnog porijekla(koje životinje, dobro i čovjek je životinja...)

sunnyapril je napisao/la:s obzirom da neću moći imati stari vječno, razmatrala sam alternative- u nanu sam vidjela da imaju palmino ulje![]()
17.01.2009.

Hipp je obiteljska firma koja već preko 60 godina njeguje tradiciju bio proizvodnje. Kad su svi poljoprivrednici kretali u mnogo isplativiju i jeftiniju konvencionalnu poljoprivredu, Hipp je 1956 godine pokrenuo organsku poljoprivredu. Ako je Bio proizvodnja danas već sinonim za Hipp proizvode, onda to vrijedi za sve zemlje, a ne samo na "stranim tržištima" . Postoji Zakon o početnim i prijelaznim mliječnim formulama, koji točno definira sve šta mliječne formule smiju i trebaju, a šta ne smiju sadržavati. Mliječna formula nije prašak za rublje, čija je kvaliteta prepuštena na volju proizvođača, već je sve definiramo najstrožim zakonom kako u Europskoj uniji, tako i u Hrvatskoj. Načelno, ni jedna mliječna formula, nij jednog proizvođača, ne može biti loša, jer mora biti prema zakonu, a zakon su definirali stručnjaci.
Zahvaljujući velikoj mjesečnoj prodaji svih artikala, imamo sreću pa majkama možemo osigurati većinu proizvoda sa originalnim hrvatskim pakiranjem.Jedino u ovom trenu imamo, recimo Hipp pre s probiotikom na njemačkoj jeziku / jer njegova prodaja nije dosegla mogućnost za hrvatsku kutiju/ , dakle identičan i pakiranjem proizvod sa njemačkim tržištem. Hipoalergeno mlijeko također.
Hipp u Hrvatskoj ima ukupno preko 50% udjela u prodaji hrane za djecu do godine dana i to već godinama. Vjerujte da povjerenje majki ne možete steći ukoliko nemate kvalitetan proizvod.
Nataša Negran, dvm.
HiPP - Head of Marketing

ispadic je napisao/la:Bok!
Mi smo na novi hipp prešle prije 20-ak dana,par dana je Petra bila malo nezadovoljna.ali se brzo privikla..Sve je ok,osim što puno dobiva na težini,sad ia 3 mj. i 7500g,63cm, rođena je sa 3840g,a nakon mjesec dana imalaje 5400g.Jede kako je propisano,eventualno manje,izgleda da se sve prima...mislim da nije od nove recepture,ili?

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.