vjerujem da će vam biti od pomoći

Sada je: 16 ruj 2026, 01:19.
Moderator/ica: nevenera

penny je napisao/la:arkana-pa ako imas postu tamo di zivis,lako postom posaljem![]()
Arkana10 je napisao/la:penny je napisao/la:arkana-pa ako imas postu tamo di zivis,lako postom posaljem![]()
naravno da imamo![]()
samo da ti nije skupa postarina?

a sinoc sam u rodinu pusu ubacila tetru i nije promocilo 

Snježa je napisao/la:Imam pitanje za vas iskusne mame platnopelenašice![]()
jel za platnene pelene trebaju veći bodići? mislim tak mi izgleda

Arkana10 je napisao/la: Medjutim i u jednokratne se nose + tetre za sirok povoj tako, pa nose male bodice, ili sam nesto u zabludi?

nevenera je napisao/la:došle su mi prve platnene, koje uzeh od thinkpink. kao što rekoh: tako sam hepi da bih njradije ih nosila sa sobom, vukla ljude za rukav i pokazivala ih
nama isto danas stizu nase od tete sivalice... joj kojih ljepih modela ima, najrade bi ih sve 

. one su prva stvar - opipljiva koju imam za dijete jer nismo bili kupili još ništa. a sad u ladici nešto za 

Nekako mi toplo oko srca sto su to bas nase pelenice. 

a mm vec ludi od toga
al ovo je definitvno vrijedno podnickaela di ami je napisao/la:ja pricam s pelenama
ja bi ti ga odma stavila da sam mod.

nevenera je napisao/la:došle su mi prve platnene, koje uzeh od thinkpink. kao što rekoh: tako sam hepi da bih njradije ih nosila sa sobom, vukla ljude za rukav i pokazivala ih

ela di ami je napisao/la:silki, ja ovih dana spremam narudzbu za gwen, znaci ove su bolje?

ela di ami je napisao/la:ja imam ooga od muttaqin, ovo je novi kroj, znaci bube bebe
mogu li opet birati dezen ?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.