Sada je: 15 ruj 2026, 01:07.
Moderator/ica: nevenera

Arkana10 je napisao/la:super su pelenice!
*
sto se tice obozavanja, ja kada gledam pelene na netu ili gledam ove nase bebica pravi tulum, pa se zezamo sa mm da i ona uziva u njima i pre nego sto se rodila.
cura se obavezno izjasni....

penny je napisao/la:da vas malo udavim s pitanjima...
o coverima.
naime...koristim pandine covere i strasno me zifcira sto im se fucaju rubovi,jer se cicak prima za njih.
dal se to i vama dogadja?sa kojim coverima?
kakvi su ti rubovi kod imse vimse i me?
i dal netko mozda koristi ovaj/ovakav -
http://www.cottontailbaby.com/item_146/ ... Covers.htm
??
jedne od rode, nisam primjetila da su se krenili fucati....

penny je napisao/la:ana-rodina pusa zastitne? pa one imaju drukere...?
pitam za cicak...
al dobro je znat...

silki je napisao/la:penny, moji mother ease coveri nakon 5 mjeseci pranja su novi novcati. ništa se nije ofucalo.
a da samo znaš kakvih printeva ima...
i dostavljaju u hr![]()
https://intshop.motherease.com/shopdisp ... cat=Covers
ana, super ti je konzumov cover
kad ono imala sam sto vidjeti....

silki je napisao/la:penny, moji mother ease coveri nakon 5 mjeseci pranja su novi novcati. ništa se nije ofucalo.
a da samo znaš kakvih printeva ima...
i dostavljaju u hr![]()
https://intshop.motherease.com/shopdisp ... cat=Covers
ana, super ti je konzumov cover
. Inače gwen vam uskoro prestaje sa šivanjem, stoga žene požurite sa narudžbama!
Anika30 je napisao/la:Jesi li ti to sama zahtjevala ili je to nova ponuda?
thinkPINK je napisao/la:Silki sto nisu sve njene ko Muttice? Sad sam![]()
Evo trazim na stranici i nadem da je uslikala moje prije slanja
Inace ove su na trenutacni favoriti...

nevenera je napisao/la:ja sinoć naručila 3 nove gwenine pelene. s onim što i imam i čekam imam tj imat ću 18 pelena i 6 covera. našla sam na rodi "Suhu" i "mokru" torba za držanje čistih i prljavih pelena.![]()
inače, posvadih se (više porječkah) s kumom koja me uvjerava da su platnene pelene bezeveze jer kako to da se ne iskuhavaju, peglaju....digla mi se kosa na glavi.
...
nevenera je napisao/la:ja sinoć naručila 3 nove gwenine pelene. s onim što i imam i čekam imam tj imat ću 18 pelena i 6 covera. našla sam na rodi "Suhu" i "mokru" torba za držanje čistih i prljavih pelena.![]()
inače, posvadih se (više porječkah) s kumom koja me uvjerava da su platnene pelene bezeveze jer kako to da se ne iskuhavaju, peglaju....digla mi se kosa na glavi.

nevenera je napisao/la:što se dezena tiče: Mint Chocolate Zoo, Red robots - Busy Bots, duga, blue ooga booga,tiki, ooga booga, te promet. malo od svega što je bilo dostupno.
torbu sam mislila uzeti tek sljedeći mjesec ili čak nakon što uzmem kolica da se donekle slažu. no dezeni su jako šareni, idu na sve pa se još premišljam. trenutačno samo još samo ne znam da li da uzmem veću ili manju. mislim da mi je manja dosta, u nju satne 4 čiste i 4 prljave pelene.
inače, sin mkoje kume ima 2 godine i još je u pelenama. ja se u to ne razumijem, da se odmah zna, no kad sam mojoj mami to rekla on se šokirala jer smo brat i ja navodno s godine dana već bili na tuti. tako je to bilo prije. moram proučit kako je to sad.

Djeca već nakon 6-7 mjeseci dostignu priličnu debljinu trbušćića i bedara, tako da često roditelji pomisle da pelene univerzalne veličine neće biti dovoljno velike do kraja. No nakon tih mjeseci djeca više rastu u duljinu nego u širinu pa i nakon godinu dana mogu nositi skoro jednako velike pelene.
no i to daAko koristite pelene univerzalne veličine (one-size, birth-to-potty), bit će vam dovoljan jedan set,
.iako će, pogotovo za sitnu novorođenčad, dobro doći nekoliko vrlo malih pelena za novorođenčad (newborn veličina).

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.