ja sam si narucila onak cisto da nesto narucim jer dugo nisam nista

joj, ovo je legenda

No, i mi smo se malo ponovili:

To su popolinice, moja prva narudžba ever, još u listopadu prošle godine napravljena na thecottonnappycompany, ali je nešto bilo zaštekalo... ja zapela za njih i točka, nisam znala da su iste kao ME...
Stigle su prošli tjedan, uz tisuću isprika osoblja te firme (ja pošiljku već bila platila) i - uz jednu pelenu poklon: organski pamuk, boja natur, kopčanje sa strane na drukere, kao Sandy od ME... isto popolini...
Tako da sam jako sretna
A stigli mi i ME coveri, airflow i rikki... htjela sam vidjeti jesu li zaista najbolji među coverima... nažalost, ne mogu se složiti... meni je Imse Vimse organski pamuk i dalje broj jedan među coverima... jer ima duplu gumicu oko nogu, široku udobrnu gumu naleđima i taj vanjski sloj pamuka koji ih čini finijima na dodir.. i tanje su jer je vjerojatno pul sloj tanji...
Inače,
silki, , šta kažeš da rascjepkamo Platnene na dva topica, ima li kakvog dopuštenja i prigode za to? Prva tema možda da bude isključivo vezana za info, linkove i slično, a druga za konkretna iskustva i ćeretanje o pelenama?