Sada je: 06 lip 2026, 01:36.
Moderator/ica: Hajdi

17.01.2009.

frrr je napisao/la:bepanthen mast pa biofarmovu baby kremu. i nisam baš sretna s tim riješenjem jer i ona ima nesretni petrolatum liquidum kao bazu, ali nisam našla još kremu prihvatljive cijene koja nije na toj bazi. ne troši mi se po 70-80 kuna mjeečno na količinu kreme za mjesec dana.
ali ionak ne stavljam kremu na guzu svaki put kad ju premotavam.

marie claire je napisao/la:I, da sve su na toj osnovi petrolatuma i/ili mineralnih ulja, osim welede. Jel znaš još koju mast da nije na toj osnovi?
17.01.2009.

Sreca najveca je napisao/la:
frrr, ne kuzim, pa i ona kosta 50 kn veliko pakiranje, a traje mi manje od mjesec dana - mozda 3 tjedna + sto je ona prek dana u vrticu. koliko vama traje?

Nada je napisao/la:Veliko pakiranje JGL kreme sam kupila kada se rodila, sada će godinu dana i eno kreme, još je ima.
dok mi jedna iskusna mama nije rekla da se toga samo malo stavlja.
17.01.2009.
annci je napisao/la:Nada je napisao/la:Veliko pakiranje JGL kreme sam kupila kada se rodila, sada će godinu dana i eno kreme, još je ima.
ja sam u pocetku bila uvjerena da to treba dobro namazat. trosila sa onu od 150ml u 10 danadok mi jedna iskusna mama nije rekla da se toga samo malo stavlja.

17.01.2009.
ja sam u pocetku bila uvjerena da to treba dobro namazat

annci je napisao/la:kad se vec prica o kremama, da li je itko mazao bebu kantarionovim (gospinim) uljem. ja imam domace (moji roditelji ga rade, tako da znam da nema nista unutra stetno) i palo mi je na pamet da bi mogla dvije tri kapi staviti na guzu kad mijenjam pelenu i na tjemnicu?

17.01.2009.
Ina66 je napisao/la:do sada, sa šest i po mjeseci, smo potrošili jednu cijelu tubu alverde zaštitne i načeli drugu (mislim da je 75ml). imam i ovu veliku od biofarma, trajat će do kraja pelenaškog staža

frrr je napisao/la:koja je to alverde zaštitna? misliš na onu alverde wundshutz?
ta nama, nažalost, nije bila dobra, inače bih koristila tu. doduše, bilo je to prošlo ljeto kad sam probala, budem opet.
dosta je fina i osjetljiva guza ova moja.

da je ne mazem redovito, guza bi joj valjda otpala 

marie claire je napisao/la:Imam ulje, mislim sezamovo, od welede, piše između ostalog da je i za čišćenje pelenskog područja, dal mogu namazati s tim ponekad i izostaviti kremu?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.