Za sve platnenopelenašice koje će se okuražiti i upustiti u šivanje na ovom topicu moći će naći krojeve za šivanje platnenih pelena i zaštnih gaćica.
Isprobane krojeve možete podijeliti ovdje s nama.
Opleti

Sada je: 18 tra 2026, 16:52.
Moderator/ica: nevenera

thalia je napisao/la:silki, ja ću ti ubaciti svoje linkove s krojevima, po kojima smo mi radili pa ako pomaže, super.
budući da sam ja malkoc neuredna i neorganizirana i već bih trebala raditi, a ne surfati, ja ću nabrzake pa nek' štreberica popravi poslije ako treba![]()
i još nešto, postoji nešto što se zove fitted pocketica, dakle to su pocketice od istog materijala kao fitted pelene, ali su tanke jer se iznutra nagura inserata koliko hoćete, preferably tetra koja se brzo suši.
e, one sujer su tanke, podesiš si debljinu koju hoćeš, a brzo se osuše. dolisa sa superbaby ih radi. preporučam. meni je to odličan omjer cijena/kvaliteta i nefrustriranost zbog dugog sušenja, debele pelene.
uzorak za štrikanje zaštitnjača od vune (za napredne. javiti se fm za satove ručnog radapardno, morala sam BB interna šala)
kroj za pocketice
drugi kroj za pocketice
razni free krojevi
diaper sewing po ovoj smo mi radili (kad kažem "mi", hoću reći moja mama)
kad se navučete, onda imate i forum za šivanje pelena
za freegane pelene od rabljene robe
tutorial za šivanje
kroj po kojem su svi počeli treba vam pdf,
kroj za prefolds
još lakih krojeva
AIO kroj s flisom
ubacit ću i kroj za platnene uloške, ako je nekog krenulo.
i apsolutno fantastičan i najnajbolji topic o krojevima ikada, by vještičica na Rodi:
najbolji krojevi ikada, uglavnom isprobani
uživajte!
ja bih sad odmah drugu bebu da opet poludim s platnenima

gold dust je napisao/la:thalia - kroj po kojem su svi poceli?a ja mislila da su svi poceli s cuvenom pelenicom ottobredesign, pa sam tako i ja

srecica tara je napisao/la:E ovo mi je bas tribalo, trazila sam na netu kako plest pleteni cover i nikako nac. A je problem sta neznam ni kukicat.al vec cu se nekako snac.

nevenera je napisao/la:Evo uputa za šivanje vreće za spremanje platnenih pelena, na engleskom jeziku je.
Još jedne upute za šivanje vunenih covera.
Upute za šivanje pelena za najmanje guze

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.