Sada je: 06 lip 2026, 01:52.
Moderator/ica: Hajdi

17.01.2009.

mi koristimo platnene i mažem ga svaki put. onako pošteno. kad je već mokar nek' bar bude masan.koža mu je itako stalno u doticaju s urinom.annci je napisao/la:sad vise ne mackam ni blizu kao na pocetku, ali nema sanse da mi 75 ml traje 6 mjeseci. Kako?![]()
da li to svi koristite platnene ili ne mazete svaki put, ili?

17.01.2009.

annci je napisao/la:ja sam se od ove teme trudila smanjiti sa kremom, sad se ni ne vidi koliko sam mu tanko stavila, a opet je u 3 tj. otislo pola kutijice JGL-a od 150 ml. tako da mi jos uvijek nije jasno 75ml u 6 mj.

iako mi se cini da samo brijem
17.01.2009.

annci je napisao/la:Ina a koristite platnene ili jednokratne? ja uvijek namazem jer koristimo jednokratne pa me strah da ne reagiraiako mi se cini da samo brijem

17.01.2009.
)
Crvena je napisao/la:nikad nije dobila dudu varalicu. Iskreno, čini mi se da ima krive zube baš zato jer joj nisam dala dudu (da je ne zbuni i da nam ne propadne dojenje, onako kako Rode kažu) pa je posegnula za - palcem.

17.01.2009.
..mislim da će mi to trajati do kraja godine...

marie claire je napisao/la:Eto, postala sam opsjednuta kozmetikom koju koristim za bebicu. Kako me zanimalo koje su kupke u opticaju, tako me sad zanima koje kreme za guzu koristite vi drage iskusne mame. Ipak, ta je krema nešto šta bebi mažemo svakodnevno. Trenutačno koristim weledinu, super je, na biljnoj bazi, al ima i dodatak cinkovog oxida, šta je dodatak kremicama za pelenski osip, pa sam u nedoumici!

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.