naime moj maleni ce za 6 dana napuniti 2 mjeseca. prvi mjesec svog zivota je bio iskljucivo dojen, a od kad se nagutao moje krvi i gnjoja i od kad smo proveli par dana u bolnici presli smo na adaptirano mlijeko. probala sam s aptamilom jer mi je patronazna rekla da je najbolji. kad smo bili u bolnici davali su mu bebimil koji je lijepo prihvatio pa sam ja i kod kuce nastavila sa time. sve se cinilo uredu do prije tjedan dana kad su poceli grcevi, jako bljuckanje i prduckanje.
e sad sam mislila da su ti grcevi od progutanog zraka jer kad je gladan cuje ga se po cjelom susjedstvu, ali tu citam da neke vrste adaptiranog pospjesuju te grceve. pa me zanima koje mlijeko koristiti. da li je moguce da prducka i bljucka zbog vrste mlijeka ili? on uglavnom podrigne nakon obroka (dok sam dojila uopce nije podrigivao), a bljuck dosta kasnije, i stuca cesto.
da li je neko imao slicnih problema? da li su to tipicni problemi za dob ili mu ml.formula neodgovara.
meni su za bebimil u bolnici rekli da ga daju jer je najpotpuniji, a tu svi pisu da je to samo aptamil.

koje mnoge bebe u toj dobi imaju.
). bljucka i štucka još tu i tamo, ali ni približno kao na bebimilu. više nijednom nije povraćao u mlazu.

i nama je zelena od kad smo na NAN-u, isto sve ok. mi smo zbog inih drugih stvari bili i na pretragama stolice i krvi i jos sto sta vezano za probavu i sve je stvarno ok. navodno je zelena radi vise zeljeza