suskovic je napisao/la:Ne ne pise, pise ti ovako koliko grama ima u mjerici, broj mjerica, kolicina vode i kolicina gotovog obroka . A na dnu neka odredi ljecnik koliku kolicinu obroka za starost i prema potrebi bolesnika te tezini bolesnika rekli su mi 150 al kaj je imala 3 mjeseca i to dr. Jadresin u klaicevoj, kad joj povecam na 200 ml. onda povrati a nisam sigurna to je lagano mljeko. sastav pregomina jemaltodekstrin, biljna ulja soja kolagenneka hrpa kalcija citrat,ortofosfati i vitamini. U biti nema nist a od frendice mala je prestala ga jesti jel nije dobivala na kilazi ima sad 9 mjeseci i ima samo 6300 je teska. moja je sa 4 mj imala 6850 i dobila punu kilu al mislim da ovaj mjesec nista od pune kile to bi bilo malo previse.
Najbolje se konzultiraj s doktorom, stvarno ne znam niš o toj vrsti mlijeka, možda se javi netko bolje upućen. Samo ti mogu reći da ako nije zadovoljna sa 150 ml, a povraća kad joj napraviš 200, ponudi joj količinu između, napravi 200 i ostavi 20 ml u boci, ponudi joj 170 ml!
Pia 06.11.2008.