Ja sam zadovoljna

Sada je: 13 ruj 2026, 00:42.
Moderator/ica: nevenera

,ajde recite mi na kojoj sranici se nalaze najbolje,i od kojeg naterjala da mogu rodici poslat mail di da pogleda i šta da narući,joj zarazili ste me sa pelenama ja već misec dana kontam kako ću doć do amerićkog proizvoda.
koja razumi svako drugu rić engleskog 
nego gwenine, oboje su mekane!
Nemam što posebno za napisati osim da i mi koristimo platnene pelene i svaki dan se radujemo pri presvlačenju.
Pelenice su stvarno divne. Imam jedno pitanje. Ima li ovdje mama čiji platneni klinci idu u vrtić? Kakve su reakcije teta u vrtiću na pp? Hoda li to kod nas?
velika pusa svima 

)

jaja je napisao/la:a ja sam![]()

jaja je napisao/la:A koliko si pelena naručila za 75 dolara i koje AIO ili Pocket? Ja ću njoj poslat par adresa i moram joj toćno reć šta da narući jer se ona baš nerazumi u pelene tamo je na faksu,a ja sam![]()

silki je napisao/la:tinki, šta će ti pelene za široko povijanje?
klince nije potrebno široko povijati. tek nakon kontrole kod ortopeda, nakon 1,5 mj. starosti, ako bude potrebe za time.

odlučila sam uzimat i ja po pet od različitih proizvođaća pa koje budu pasale najbolje njih ću nastavit koristit
sad se mogu pohvalit da sam naručila svoj prvi set flafi pelena za početak...zaljubljena sam u krasne dezene...več vidim da se u meni krije pravi mali ovisnih

ne rodi)

dupinka je napisao/la:počela sam, počela.![]()
kupila sam 4 rodine pelene u sesvetama u jednom dućanu.
sad me zanima, moram li ih namakati 24h radi boljeg upijanja?
to sam negdje pročitala, pa samo provjeravam.
i trebam li namakati i uloške?
budući da bi htjela počet koristiti pelene s ovim starijim dripcem
(ne bi čekala još mjesecima dok sene rodi)
zanima me što mi još sve treba.
osim dodatnih pelene.
imam zaštitne gaćice.
šta mi treba za pohranu pelena? obična plastična kanta s poklopcem?
ili ona vreća za pelene koju prodaju svi koji prodaju i pelene?
i nadam se da nisam pogriješila s ovim rodinim.
vi ste sve neke inozemne naručivale, a ja volim hrvatsko.![]()
valjda ću biti zadovoljna njima.

. Mmmmm ggggg i krene
. Mozda da mi vec probamo na tutu na tu foru jer je on vec skoro jednogodisnjak? Sto mislite?

podocnjaci forever je napisao/la:...ubija me ovo vrijeme za sušenje pelena... nemam sušilicu i sušim ih vani na štriku... a ovakvih dana sam se bojala u startu... ne toliko da će mi faliti, nego što se suuuuušeee sto godina... vlaga u zraku nesnosna... po cijeli dan samo trčim van-unutra, kupim, širim, pa premještam na onaj štender za veš unutra, više ne znam šta gdje pripada...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.