Sada je: 29 srp 2026, 16:04.
Moderator/ica: medo14

JiA je napisao/la:mm i ja smo podijelili godisnji. visi nam jos koji tjedan, ali o tome cu razmisljati kad stisne. koma.

patkica je napisao/la:Ovaj ZOO mi zvuci super, i za razliku od Potice meni je fakat i blizu i sve... al pise da je od zavrsenog drugog razreda, tak da nis od toga ove godine jos.
Na koju foru funkcionira Odmorko na Salati?

. Al mislila sam da ima nesto orgnizirano. Ovo znaci - mogu ga sprasit na bazen npr. al ne da budem s njim tamo? Samo ih netko nadgleda ili imaju neki program, ne kuzim?patkica je napisao/la:Znam za formular, isprintala sam ga samo trenutno panicno trazim po kuci neku sliku djeteta, da ga ne moram opet slikat. Al mislila sam da ima nesto orgnizirano. Ovo znaci - mogu ga sprasit na bazen npr. al ne da budem s njim tamo? Samo ih netko nadgleda ili imaju neki program, ne kuzim?

Ina66 je napisao/la:http://www.gkmm.hr/dl%20folder/Ljeto%20u%20knjiznici%20za%20djecu%20do%2013%20godina.jpg

sto se tice Mladosti moje cure su bile dvije godine na Mladosti u Domu sportova i dvije godine na Mladosti na Jarunu. Koji vas interesira

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.