Normalno je da vam muževi pomažu u vašoj osobnoj higijeni - da vam pomognu oprati leđa, pomognu vam izaći iz kade, oprati kosu i depilirati vas..Ne mogu oni samo uživati u iščekivanju bebe, a sav teret je na vama.

Sada je: 13 srp 2026, 12:33.
Moderator/ica: Diami

maryca je napisao/la:normalno je da vam ponekad curi krv iz nosa i da uzasno ruzno sanjate..

Krumpirić je napisao/la:normalno je da poglupite malo![]()
bar meni, sve mi je teže skužit i zapamtit nego inače

...Kao i to što mi nekad smeta da kad me hoće poljubit!Ali nekad bi ga pojela jer mi odjednom dođe da mi je baš sladak...

Krumpirić je napisao/la:normalno je da poglupite malo![]()
bar meni, sve mi je teže skužit i zapamtit nego inače

lunamommy je napisao/la:VALJDA je normalno da se strašno bojite poroda, dali ćete vi izdržati tu bol i dali će beba ''uspjet proči'', da se strašno bojite rezanja i šivanja, dali će to sve zarasti, dali ćete znati bebici se brinut oko pupka, dali ćete znati dojit i osjetit kada se bebica najela... E da, i da imate osječaj da će se baš vama zakomplicirat pa da nećete zarast, hemeroidi neće proći, da će se sve zagnojit, da će beba biti gladna i da će joj se maleni pupak zagnojit...
Od kada sam saznala se panično bojim ovih stvari, VALJDA su normalne![]()
i da, OGROMNI strah- dali će sve ''dolje'' zarast i ''stisnut'' se kao prije, da nebi hodale kao šestar i nekontrolirano piškile i slićno...
to me baš nekako brine

sjemenka je napisao/la:Bojiš se, bojiš, kada trbuh naraste do grla i dalje se bojiš, ali ti nekako postane i svejedno i želiš normalno spavati i riješiti se grbe.
Onda sve počne i nemaš vremena razmišljati već pratiš proceduru na porodu. I za čas to prođe i prestaneš se brinuti za sebe već se brineš za nekog drugog.

nad glavom...pa dok skuzim prodje malo poduze

suncica77 je napisao/la:
normalno je uflekat majicu bas svaki put kad jedem

i prolijem se

Liv Tyler je napisao/la:A da li je normalno da ti napamet padne "što ako me uhvati sljepo crijevo"?![]()
I stvarno što onda?

marinela je napisao/la:čini se meni da je normalno da ti crne misli bilo kakvog tipa ne daju mira

Liv Tyler je napisao/la:A da li je normalno da ti napamet padne "što ako me uhvati sljepo crijevo"?![]()
I stvarno što onda?

uuuu znam za 1 takav slučaj... cura je išla na hitnu operaciju slijepog crijeva u 29 tt. nije se nikako moglo odgodit...sve je prošlo dobro, ali bila je malo u šok sobi,...uglavnom zeznuto. rodila je prije misec ipo i sve super!

, to za slij. crijevo nista cudno 

Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.