Nama, potencijalnim posvojiteljima, mnogo znači svaka priča jer nemamo puno prilika razgovarati s nekim o tome.
Stoga, dajte svoja iskustva...

Sada je: 10 lip 2026, 17:43.
Moderator/ica: ančica28

Post 21,6
Post 21,6
):ljubav,strpljenje i velika moć žrtvovanja i nadilaženja brojnih konfuznih i kaotičnih situacija.Nevjerojatan je taj osjećaj topline i nade kada uđete u jednu takvu obitelj,kada vidite onaj "kreativni nered" i iskrenu privrženost djeteta udomiteljskoj obitelji,obiteljski odnos-zdravi odnos u takvoj zajednici. 
,ta ljubav koja ih je sve više povezivala i rasla u ta dva mjeseca koliko su je posjećivali.Njezin napredak bio je dirljiv,osmjeh sve češći,preobrazila se...

Nažalost,naš mentalitet i površna okolina često (nikada) ne percipira usvojenje kao način zasnivanja obitelji već kao čin milosti ili humanosti.Tipa;neka,lijepo je da uzme napušteno dijete kad već nemože imati svoje.Nije istina,onoga trenutka kad je proces posvajanja zaključen dijete je vaše i vi njegovi,vi ste obitelj,nedjeljiva zajednica potpuno istovjetna biološkoj,jedina razlika je u načinu zasnivanja.
Post 21,6Beppa Joseph je napisao/la:Loreta, prekrasna iskustva.
Nevjerojatno je što može napraviti ljubav i strpljenje, kakve sve teškoće se mogu prebroditi
Nažalost,naš mentalitet i površna okolina često (nikada) ne percipira usvojenje kao način zasnivanja obitelji već kao čin milosti ili humanosti.Tipa;neka,lijepo je da uzme napušteno dijete kad već nemože imati svoje.Nije istina,onoga trenutka kad je proces posvajanja zaključen dijete je vaše i vi njegovi,vi ste obitelj,nedjeljiva zajednica potpuno istovjetna biološkoj,jedina razlika je u načinu zasnivanja.
to i mene strašno ljuti, potpuno nerazumijenvanje....

Neznam sto mi je,ali danas me potreslo kad sam ih vidjela...Morala sam podiliti sa vama,jer neznam s kim cu,vise nitko nezeli slusati o MPO ,o posvajanju...Dojadila sam svima...

mi smo uz tebe!!

. moji decki imaju isti odnos s njom kao i s drugim rodjacima, ama, nikakve tu razlike nema.

.

Post 21,6

Beppa Joseph je napisao/la:ančice, lijepo rečeno. Mnogi od nas isprva na posvajanje još u mladosti gledamo jako romantično, no hladan tuš stiže parovima koji ne mogu imati biološko dijete kad shvate da su domovi puni, a da djece za posvajanje nema.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.