Al, kad sam otvorila vrećicu- užasno smrde, po plastici, jel tko to primijetio?

Sada je: 28 svi 2026, 21:32.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Ina66 je napisao/la:prosene pahuljice i inače imaju taj neki "miris" (daje malo tako, na plastiku, ili na užeglo) koji se meni ne sviđa pa radije trošim proso

marie claire je napisao/la:Zwerka, za ribanje je Ina možda mislila na onaj ribež za đumbir koji riba i odmah čini kašu! Iz bio dućana!
Mislim da je marelice najlakše oguliti tako da ih zarežeš na par mjesta i preliješ vrućom vodom, to sam negdje pročitala, pa probaj!!
Nego, jel loše ako ja stalno radim voće na pari???

Kod nas nema bio&bio, niti nigdje nema tih porculanskih ribeža...

Zwerka je napisao/la:Kod nas nema bio&bio, niti nigdje nema tih porculanskih ribeža...

17.01.2009.

17.01.2009.
probaj nešto slično.
a kako mu daješ vodu? moja je luda za čašom -- sama ju drži, ja samo pazim da baš ne izlije sve na sebe. nakon pijenja obavezno opere rukice u toj čaši 

Marin je napisao/la:zwerka, možda mu je dosadno. meni je marin isto radio, a poneka sad i lele. uvijek se potrudim animirati je za vrijeme jela. kod nas prolazi finger food. danas sam joj baš dala kuhano proso, koje je lovila prstićima i jela, dok sam joj daval izmiksani ručakprobaj nešto slično.

Krenula sam citati topic od pocetka i sad sam na nekoj 30 str. ali imam feeling da sam sve zaboravila i sve mi se izmijesalo

! I bijesna!

marie claire je napisao/la:Mi smo danas baš kupili prosene i zobene pahuljice od Alnature! Htjela bih malo umiješati u vodu od kuhanog povrća, da svaki put ne nakuhavam žitaricu( mislim na proso, zobene budemo s 3. obrokom počeli!
Al, kad sam otvorila vrećicu- užasno smrde, po plastici, jel tko to primijetio?
)...ali pojela 140ml dinkela sa jabukom...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.