Sada je: 27 kol 2026, 14:07.

.
, i bili smo na pregledu pred dva mjeseca kod šefice kirurgije u dj bol kantrida koja nam je rekla da ćemo morati doći na kirurški zahvat krajem 8 mj,kad malo zahladi (ako zbog toga,čekat ću 10.mj)

ali bar ne morate na operaciju.ali bar ne morate na operaciju
, kupila i lidokain gel.

SonjaV je napisao/la:Kad to sve počinje izgledati "normalno"...ne upaljeno, ne nateknuto, bez podljeva (tako mi izgleda na par mjesta)?
Prošla su dva dana, prevuče kožicu sad skroz bez pretjerane boli (iako mislim da je na jednom mjestu još sljepljeno), ali to izgleda jako crveno, ponegdje ljubičasto...
samo redovito perite i prevlačite kožicu i bit će sve ok

znam da pitam gluposti al gdjetomiživimo 
. Eto sad mi je lakše.

, pristalice toga da se ništa ne riješava na silu ako baš ne mora zbog upala i sl. Dokica je govorila da će sigurno morat na kirurgiju ali ju nismo slušali. I, prije par dana, zove nas sinko na wc, uspio je prevući kožicu skoro preko cijelog glavića
a do prije par mjeseci to nije išlo više od nekoliko milimetara.
suzica je napisao/la:Mi smo bili, i ostali, pristalice toga da se ništa ne riješava na silu ako baš ne mora zbog upala i sl. Dokica je govorila da će sigurno morat na kirurgiju ali ju nismo slušali. I, prije par dana, zove nas sinko na wc, uspio je prevući kožicu skoro preko cijelog glavića
a do prije par mjeseci to nije išlo više od nekoliko milimetara.

.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.