Evo dobila sam potrebu da se umješam u ovu smiješnu raspravu..........
Čemu rasprave i vječite svađe oko prehrane, dohrane, motorike..................alo ljudi moji pa ne budite toliko arogantni i prepotentni.......ako možete pomoći nekome sa svojim savjetom onda savjetujte a hočeli ga neko usvojiti ili neče nije vaša briga.Kako če neko voditi brigu oko svog djeteta ovisi isključivo o roditeljima i niko drugi nema pravo da se tu mješa i prodaje se kao bolja i pametnija mama......svako radi onako kako smatra da je najbolje i kad smo dobili titulu MAME nismoo s njom dobili pravo da nekom drugom solimo pamet i postavljamo se na način "ja pametna ti glupa" i obrnuto, a pogotovo nemamo nikakvo pravo upadati stranmcima u kafićima i govoriti im kako nije dobro da četveromjesečna beba ne smije još u sjedeći položaj,kao nas strah što če biti s jadnom bebom.....ma odakle to pravo........
Neke mame podižu svoju djecu na svjetima bake, tete.......neke isključivo na savjetima forumašica.......a neke jednostavno upijaju sve i zbrajaju dva i dva i na kraju rade po svojoj logici i intuiciji.......a neke isključivo slušaju samo pedijatre.........
I ako jedan cjenjeni i ne toliko stari pedijatar kaže mami da je njena šestomjesečna beba dovoljno zrela za sjedeči položaj onda odakle pravo jednom laiku da tu mamu smatra glupom što sluša savjet ni manje ni više nego osobu koja je najmanje 10 godina učila za tu tiltulu doktora........
Bez ljutnje...........savjetujmo se, podilimo iskustava........nemoraju nam se postupci složiti kao puzzle........ako nekom pomognemo...dobro a ako ne i opet dobro svoje smo rekli neče se svi složiti stim.....a ne vječita rasprava koi radi bolje a ko gore za svoje djete........
Meni ste u iks stvari pomogli a kad je u ptanju motorika nisam slušala nikoga nego isključivo svoju pedijatricu.....kod dohrane svoju intuiciju.......i fala Bogu sve pet i sa gastro područjem i motorikom.
Eto bez uvreda i ljutnji al sam se stvarno raspištoljila kad sam po ko zna koji put vidila ovakve besmislene rasprave.

"Nikad nije zaista ljubio onaj koji misli da je ljubav prolazna" (J.W.Von Goethe)