kad smo vec kod aio..
arkana ti si pisala za itty bitty da ima kod vas?
ako ima definitivno ce ti se isplatit,ljepo upija i jaaaako ljepo stoji na guzi
kombiniram da jos koju ubodem,jako mi se svidja...
a taman mi je neki dan stigla ona obecana closeparentica od tete anj iz kittykinsa,pa nam je taman podebljala aio kolekciju...
i ja sve cesce za njima posezem..
ja jos uvijek nikako nemam problema sa usmrdjivanjem,jer uglavnom isperem svaku nakon skidanja i stavljam van sa se susi,pa perem tek za 5-6 dana,kakokad.jedino mi se zna desit da skupljam u kantu s vodom pa ostavim 3 dana...ajme-to se zove smrad

,al nakon pranja s predpranjem sa miofreshom bude ok....
al pojavio se novi problem-svi coveri osim jednog vunenog su na cicak-a cim mu nesto sine,skine pelenu u tren oka
tako da sad moooram narucivat pokoji novi cover na drukere (prvo moram taj me airflow probat),a muka ziva je svako mijenjanje pelena jer ga ima svuda i pocne urlat kad ga prematam jer nece pelenu
opet cu roman ispisat...
i jos nesto-to nocno-najcesce se desi da najdeblju pelenu sa njenim i jos 2 uloska promoci...
tako da sve cesce za nocno posezem za jednokratnom-i to ne obicnom jer i nju promoci,vec onom babylove nocnom....i to platnenu promoci i za 6-8 h
a recimo neku noc sam ga uopce zaboravila previt prije no sto sam isla lec,i probudio se nepromocen a spavo u obicnoj,dolisinoj
pf-minki je od frotira...uzivo izgleda prirodnije,a ni meni se ne svidja taj mikrofleece,a nekak mi se zalomilo da su bas sve koje sam uzela oblozene iznutra s njime,kolko god prirodne bile iz vana...