Sada je: 22 srp 2026, 10:51.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

, ali prema rijecima nastavnice odlicno se izrazava crtezima

neznam jer se još nećije djete 

.
i da li ce se to nekako odraziti na pisanje 

inace Fran je ljevak, relativno lose grafomotorike pa je kod nas najvjerojatnije u tome caka zasto ne voli crtanje
franika je napisao/la:Moj Fran ima 7 god i nikada nije volio crtati i ama bas nikada nije spontano sjeo za stol da bi nesto nacrtao. Mrzi i bojati a voli iste stvari kao i tvoj malac. Takodjer jako voli rjesavati one rjesavalice tipa labirinti, pronadji razlike, a sada vec i one matematicke. Isto jako voli komp. igrice.
Samo nisam iz tvog posta skuzila kolko ti sin ima godina!
edit: inace Fran je ljevak, relativno lose grafomotorike pa je kod nas najvjerojatnije u tome caka zasto ne voli crtanje.

, a problem je izbiti tu naviku nakon što se dozvoli)
i to radi odlično 
.
a svaki ima na kraju svoju pricu.
Marin mrzi crtati kao što sam rekla, radi grafomotoričke vježbice , baš pripremne za školu, to obožava i ide mu odlično, on jednostavno ne voli smišljati i crtati
A narocio je volio u dobi u kojoj je tvoj malac, ANAJOB, dakle 3-4 god, razne edukativne komp. igrice tipa Malo selo, Suncica i sl...Sada ih prezire, sada je na "levelima" raznoraznih arkadnih i akcijskih igrica...na moju zalost!

ma moj ima tek 3 i pol.
pitala sam tako bezveze, vidim i neke njegove vršnjake kako samo crtaju i bojaju
moj je očito nadaren na neku drugu stranu, umjetnost mu nije u krvi
i a priori je odbijao crtanje uz riječi "ja to ne mogu, ja to ne znam"...e, to mi je bilo strašno... zamisli svaki dan tetu "djeco, danas ćemo crtati blabalba, a on zna da ta očekivanja ne može ispuniti... uf...

Tako su joj vrlo cesto crtezi iz vrtica pomalo nedovrseni. Ali oni koje nacrta kad joj dodje - e, ti nam ukrasavaju zidove po sobama 
taaaaako vidi da je to "odradjeno", da se nije unijela u taj crtez ni sekunde
Ajme, sta ga ceka u skoli, ajme meni!! 
Kad ipak krene sa bojanjem, dosta je precizan i pazljiv no ne drzi ga to nikad duze od minute. Kad ce bit otvoren topic o slaganju legaca, igranju auticima ili miniclip games, tamo cu se raspisat o njemu

trebate vidjeti crteze oljine N, posebno nesto

nego smo mu downloadali/printali i kupovali te zadatke za njegovu dob (4-5) i to mu je postalo prebanalno, jer se ponavlja isti tip zadataka, zato sada obožava one "kao" za malo starije klince.
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 44 gostiju.