žao mi je što ti nije ispalo po željama, ali je ipak najljepše na svijetu...

Sada je: 13 srp 2026, 06:37.
Moderator/ica: Diami

Vise puta si rekla kako si pogrijesila....ali tesko je sada znati sto bi bilo kad bi odabrala neki drugi nacin ili put....zato nisi nista pogrijesila vec si izborila najbolje sto si mogla s obzirom na mjesto i situaciju. Glavno je da je tvoj mali princ sada u tvom narucju i da zivis svoj najljepsi san. Ti si jako hrabra i jaka i velika zena, znas

Arkana10 je napisao/la:[i]
I znam da ću sljedeči put rađati

Post 21,6

Arkana10 je napisao/la:hvala na podrsci cure. koliko god bila hrabra, osjecam da jos uvijek moram srediti emocije oko poroda i nakon njega.

pa makar je niko živi ne pročitao.
, nemoguće draga, predugo se čekao tvoj princ da bi tvoja prekrasna priča ostala nepročitanom.

, divim se tvojoj odlucnosti, hrabrosti i snazi koju nosis u sebi. Borba je stavrno bila teska i porazavajuca.. Tako je zalosno bilo citati koliko humanosti i zdravog razuma nedostaje u zdravstvenom sustavu- kuda je sve otislo od onog iskonskog i prirodnog. A kako si zapravo malo trazila za sebe i svoje dijete.. Najvise me pogodilo sakacenje koje si dozivjela od glavnog doktora, njegova bezobrastina da ti namjerno naudi, njegovo nepostivanje tebe kao osobe, agresivnost i inacenje.. Meni zbilja nije jasno kako takve osobe smiju raditi u bolnici.. njemu je mjesto u ludnici... nazalost nije jedini. 
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.