Sada je: 06 lip 2026, 02:22.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
Post 21,6

Post 21,6
i to posebno na plažama, a meni je nekako poanta da se na plaži dođeš opustiti a ne živcirati.
Da nisam reagirala ne bi bila mirna, iako ako ovako nešto rade javno bojim se iti pomisli što toj dici rade doma 

eli je napisao/la:ako se krši zakon, treba reagirati na način da se nazovu službe koje su odgovorne za takve slučajeve.

eli je napisao/la:ako je dijete u opasnosti, ako se krši zakon, treba reagirati na način da se nazovu službe koje su odgovorne za takve slučajeve.
skarabej, ti ne znaš koji je dogovor između roditelja i djeteta i gdje poslije trebaju ići i ne vidim trunku prava u tome da im se miješaš u odgoj. neka viču ako im se viče. nemaju što tu samozvani prosvjetitelji i odgajatelji miješati se. imaš sreće da te netko nije ušutkao šakom. ja inače ne dozvoljavam nepoznatima komentiranje mojeg odnosa sa djetetom, začepim im usta sa jednom rečenicom.
što se tiče vikanja na moru... pa to nije ništa čudno. življa djeca se znaju stvarno opasno ponašati na tako nekim mjestima. i ogluše od silnog divljanja. normalno je da roditelji poviknu.

mamainana je napisao/la:ako dijete nije stvarno ugroženo ne miješam se

Hajdi je napisao/la:thalia oba slučaja su za socijalnu službu
mislim da je važno da našoj djeci pokažemo da takvo ponašanje nije prihvatljivo i da mi to ne toleriramo i da nismo ravnodušni

a i inače me omalovažavanje slabijih ljuti i pogađa - ono znate kad se čovjek treba sabrati i sebi zapitati "Tko je odrastao u datoj situaciji" (jer je opravdanje za biti izbačen iz takta često "dijete radi to i to").
suskovic je napisao/la:E da i Hope kakve veze ima cigareta sa odgojem djece to kaj je ona pusila vidjet ce kad narastu a i sad gdje stignu, drogiranje opijanje svjet je danas takav kakav je mi ga nemozemo promjeniti zbog nase djece a ti svoje ces trebat stavit pod stakleno zvono da nebi pobjegli i iskvarili se.

mamuška je napisao/la:suskovic je napisao/la:E da i Hope kakve veze ima cigareta sa odgojem djece to kaj je ona pusila vidjet ce kad narastu a i sad gdje stignu, drogiranje opijanje svjet je danas takav kakav je mi ga nemozemo promjeniti zbog nase djece a ti svoje ces trebat stavit pod stakleno zvono da nebi pobjegli i iskvarili se.
mislim da tu nije presudna bila cigareta nego ležernost s kojom se majka ponjela dok joj je muž tukao dijete....

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.