pelenu onak čvrsto upakiram, polijepim okolo,ne iscuri nikad ništa, pa i nije zmazana izvana
. a osim toga, učimo i prati ruke, a maramice obožava, čim mu dam čisti sebe, pa namještaj ili kolicaSada je: 27 ruj 2026, 17:34.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
. a osim toga, učimo i prati ruke, a maramice obožava, čim mu dam čisti sebe, pa namještaj ili kolica
Imala sam razgovora i razgovora sa njihovim cjenjenim mamama, tetama u vrticu i psihologomOnda se naucio izboriti za sebe i sad je on postao agresivan
Na srecu - jedan decko ce na terapiju,a drugog ce ispisati iz jaslica, pa se nadam da ce se stanje smiriti

i viče 'huava, huava, huava'.

Plusic je napisao/la:OK, znam da cete reci da je to igra jedan pokraj drugog, ali nije vazno. Dante i A. su se ovaj vikend lijepo igrali. imali su jednu lopticu,jednu lopaticu, jednu kanticu i jedne grablje. sve u vlasnistvu A. , i oko nicega nije bilo muke. nisu bile potrebne intervencije, stavise, lijepo su se i razmjenjivali za te igracke. u moru smo se svi zajedno igrali A. baci lopticu, ja je dignem, dam Danteu, Dante je da A., i tako u krug.
jer A. (učeći na modelu svoje seke - uvijek grabi daaj mi, ja ću, moje)...s D. to nije napravio. ajd, ti sad znaj 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.