Vunene covere ne morate štrikati, kupite u prodavanici tekstila čistu 100% vunu, dva puta je opkuhajte da se maksimalno stisne, tj. ufilca, kroj na netu, iglu i konac u ruke i to je to!

Sada je: 18 tra 2026, 16:49.
Moderator/ica: nevenera

ismael29 je napisao/la:, iglu i konac u ruke i to je to!

, što misliš od čega se šivaju kaputi, zimske suknje, hlače....
Ima je različitih debljina, od one koja je fakat za kapute, do one tzh. hladne vune, tj. da ne čitaš sastav ne bi nikad pogodila što je jer je predviđena za toplo vrijeme - lijepo tu finu tanku vunicu, ufilcati, napraviti dvoslojni cover i zdravo vojsko! A šiva se isto kao i pamuk i isto kao i sve drugo, iglom i koncem. Sigurna sam da svaka od nas poznaje nekoga tko ima šivaću mašinu i tko bi rado izradio nešto za dijete.

suvereno vladaš platnenjaštvom :uš
. Onaj osip što mala ima na trbuhu garant je od zaštitinih. Ma kako pelena bila visoka odn., ma kako ju ja namjestila da pul ne ide preko nje, dok se cura vrti, zaštitne opet nekako budu više i iritiraju joj trbuh. Hebemu, sintetika je to, ma kako ju tko zvao.
Ipak, sad polako prolazi, ali tek što sam ju ovih dana zračila i zračila, odn. bezpelenizirala
. Ništa drugo nije pomagalo, a trajalo je uf, tjednima.
Imam jedan stari benettonov pulover, mužev, kojeg sam greškom oprala na višoj temperaturi neg je predviđeno, 100% vuna. Odgovara upravo ovome što ismael kaže - ufilcano je.
Al ja se jeeeeežim kad to dodirnem. 
- kupila presu za plastične drukere i još par pakiranja drukera. Sve iz Omniteha u Zagrebu. Alternativa su prese i drukeri sa stranica Verybaby, Snapstore, Kamsnaps. Šiping za presu i drukere bi bio basnoslovan, i ja sam ipak poklekla i naručila odavde. Pa sam se malo igrala i lpromijenila drukere na nekoliko pelena koje sam imala na čičak. I dogodilo se ovo što i neveneri - jedan druker je otpao.
Ja si to mogu sama ppopraviti, ali ne znam što bih tebi savjetovala, nevenera. Tak da su to možda ovi drukeri neki iz naših trgovina (mada je to sve iz Kine, žena iz Omniteha mi rekla).

. peglao je preko njih i otopio ih.
tako da nije greška nikakvog proizvođača. hvala bogu nešto smo sredili pa sad još rade. ah, muški...
...prekrasno!

jesu to AIO?

nevenera je napisao/la:arki- imamo iste pelene !
Krumpirić je napisao/la:mm-u samo spomeneš plodnost i unučad

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.